ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Ο Ανδρουλάκης λέει «ναι» στην πρόταση μομφής αλλά δεν θέλει εκλογές


Υπέρ της πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τάχθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «εμείς αξιολογούμε αρνητικά την κυβέρνηση Μητσοτάκη για αυτό θα υπερψηφίσουμε την πρόταση μομφής».
Ωστόσο, απορίας άξιο παραμένει το γεγονός ότι ενώ ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, τάσσεται υπέρ της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, από την άλλη χαρακτηρίζει αδιανόητο το να γίνουν εκλογές «όταν θρηνούμε 100 συμπολίτες μας κάθε μέρα και ενώ η πανδημία δεν έχει κοπάσει».
Ο ίδιος απαντώντας σε διευκρινιστική ερώτηση για το αν θέλει ή όχι εκλογές επανέλαβε -χωρίς να ξεκαθαρίσει τι τελικά ζητεί- ότι «θεωρώ αναξιόπιστο το να γίνουν εκλογές κάτω από αυτές τις συνθήκες».
«Η θεωρία του κ. Μητσοτάκη ότι ηγείται μιας κυβέρνησης με τεχνοκρατική επάρκεια, δεν στέκει και αυτό απεδείχθη περίτρανα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Ανδρουλάκης μιλώντας στο Open tv και προσεθεσε πως το γεγονός ότι το ΚΙΝΑΛ στηρίζει την πρόταση μομφής «δεν σημαίνει ότι θα μπούμε στα μικροκομματικά παιγνίδια του κ. Τσίπρα».

Νάσος Ηλιόπουλος: Να εξηγήσει γιατί δεν θέλει εκλογές

Εξηγήσεις από τον Νίκο Ανδρουλάκη σχετικά με τη στάση του ζητά ο Νάσος Ηλιόπουλος. «Καλοδεχούμενη η υπερψήφιση της πρότασης μομφής από το ΚΙΝΑΛ. Περιμένουμε να εξηγήσει στους πολίτες ωστόσο, αφού καταψηφίζει την αποτυχημένη κυβέρνηση της Δεξιάς, γιατί δεν θέλει εκλογές. Και να καταψηφίζει την κυβέρνηση και να ζητάει την παραμονή του κ. Μητσοτάκη, δεν γίνεται» τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.