ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

«Λυπούμαι»...


«Λυπούμαι». Με τη λέξη αυτή ξεκινά ο δημοσιογράφος της εφημερίδας τα ΝΕΑ, Στέφανος Κασιμάτης, την συγγνώμη του για το σχόλιο κατά της Φώφης Γεννηματά στο φύλλο του Σαββάτου που προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις από όλο το φάσμα του πολιτικού κόσμου.
Στο σημείωμά του ο Στέφανος Κασιμάτης κάνει λόγο για μια «ακραία διατύπωση» υποστηρίζοντας ότι δεν είχε καμία πρόθεση «να θίξει τη μνήμη της Φώφης Γεννηματά». Συγκεκριμενα έγραψε:
«Ειλικρινά λυπούμαι για τον θόρυβο που προκάλεσε μια φράση στο σημείωμα του περασμένου Σαββάτου διότι η επίμαχη φράση δεν είχε κατ’ ουδένα τρόπο-σκοπό να θίξει τη μνήμη της Φώφης Γεννηματά. Το αντίθετο μάλιστα. Είναι προφανές ότι μια ακραία διατύπωση προκάλεσε ερμηνείες που δεν απηχούσαν το περιεχόμενο όσων ήθελα να εκφράσω».
Βέβαια ο Στ. Κασιμάτης είχε ζητήσει πάλι συγγνώμη στην περίπτωση Κατρούγκαλου αλλά όπως είδαμε επανήλθε και προφανώς θα το ξανακάνει. Δηλαδή να ζητήσει συγγνώμη για κάποιο άλλο σχόλιό του στο μέλλον.