ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Η εκδοχή της Σάσας Σταμάτη για την «εισβολή» στην παράσταση Ζαραλίκου


Μια άλλη εκδοχή, που καμιά αναφορά δεν έχει στη σάτιρα στον Βαγγέλη Μαρινάκη, επιχειρεί να δώσει η τηλεπαρουσιάστρια και δημοσιογράφος των Παραπολιτικών Σάσα Σταμάτη, που χθες βράδυ πρωταγωνίστησε στα επεισόδια που σημειώθηκαν στην παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου στο θέατρο «Τζένη Καρέζη».
Με ανάρτησή της στο Instagram, η δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι ο λόγος που αντέδρασε είναι γιατί θεώρησε προσβλητικές τις αναφορές του κωμικού στη Μάνδρα και στους Αρβανίτες.
«Ο λόγος που χθες το βράδυ δεν συγκρατήθηκα και αντέδρασα τόσο έντονα ήταν γιατί ένιωσα στο όνομα της «σάτιρας» και της πλάκας να προσβάλλονται οι Αρβανίτες και οι Μανδραίοι, βλέποντας μάλιστα την ίδια στιγμή να προβάλλονται σε video wall εικόνες από την καταστροφική πλημμύρα που συνεχίζει να μας πονάει τόσα χρόνια μετά. Εγώ όπως και τότε έτσι και τώρα ζω στην Μάνδρα, είμαι βέρα Αρβανίτισσα και περήφανη γι' αυτό. Δεν ανέχομαι λοιπόν να υπάρχει οποιαδήποτε «σάτιρα» που να παραπέμπει στην τραγωδία που ζήσαμε τέτοιες μέρες πριν από τέσσερα χρόνια με 23 δικούς μας ανθρώπους να χάνονται άδικα και τραγικά. Κατά τ' άλλα είναι γελοίο να μου λένε ότι κυκλοφορώ με μπράβους, αφού το μόνο που με συνοδεύει είναι η τρέλα μου και το αυτοκίνητό μου και κάποιες φορές και κανένας φίλος μου όπως έγινε χθες» αναφέρει μεταξύ άλλων.
Φαίνεται μάλιστα να βλέπει δολοφονία χαρακτήρα ενώ καταλήγει λέγοντας πως αν χρωστά συγγνώμη είναι σε αυτούς που πήγαν στο θέατρο να περάσουν μια ήρεμη βραδιά και βρέθηκαν μπροστά σε αυτό το σκηνικό.
Πάντως, όλα ξεκίνησαν όταν ο Χριστόφορος Ζαραλίκος αναφέρθηκε, σατιρικά, στον Βαγγέλη Μαρινάκη.«Ντροπή σου που αναφέρθηκες στον Μαρινάκη, είμαι από τη Μάντρα και ξέρω πως βοηθάει πολύ κόσμο» άρχισε να του λέει η δημοσιογράφος.