ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Απλές κουβέντες για τον Σπύρο Μπιμπίλα


Ο Σπύρος Ανδριανός, ο Χρήστος Παπανίκας και ο Θέμης Καλόγηρος ή, αλλιώς, οι Men of Style, παρουσιάζουν την εκπομπή του OPEN «Απλές Κουβέντες by Men of Style» και μιλάνε για τα θέματα που μας απασχολούν, εστιάζοντας κυρίως στις διαπροσωπικές σχέσεις, είτε πρόκειται για επαγγελματικές είτε για προσωπικές, καθώς και για θέματα αυτοβελτίωσης.

Απόψε στις «ΑΠΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ» μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα στο OPEN έρχεται ο Σπύρος Μπιμπίλας και είναι σαρωτικός. Ο πρόεδρος του Σ.Ε.Η μιλάει για το ελληνικό κίνημα #MeToo, πώς ξεκίνησε και πώς εξελίχθηκε, ποιοι είναι αυτοί που ακόμα φοβούνται και δεν μιλάνε, ενώ αποκαλύπτει και αν τελικά ήξεραν όλοι τι συμβαίνει και σιωπούσαν. Αναφέρεται στη σχέση του με τον Πέτρο Φιλιππίδη και εξηγεί για πιο λόγο τα πράγματα πήραν αυτή την τροπή.

Ακόμα αναλύει τα εργασιακά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ηθοποιοί και πώς το σωματείο βοηθάει ηθοποιούς που βρίσκονται σε ανάγκη.  Ο Σπύρος Μπιμπίλας φυσικά μιλάει για τη συμμετοχή του στην υπερπαραγωγή “THE CROWN και εξηγεί πώς καταφέρνει να μη μένει άνεργος σε έναν κλάδο που μαστίζεται από την ανεργία.

Αναφέρεται στο bullying που έχει δεχτεί από ορισμένους δημοσιογράφους στο παρελθόν αλλά και στη μεγάλη αγάπη που έχει λάβει από τον κόσμο. Εξηγεί, τέλος, γιατί αποφάσισε να δώσει τον δικό του αγώνα για την προάσπιση του περιβάλλοντος και εξομολογείται τι είναι αυτό που θα ήθελε να κάνει πριν πεθάνει.

Το challenge που βάζουν οι Men of Style στον Σπύρο Μπιμπίλα γυρίζει παρουσιαστές και τηλεθεατές πίσω στα αγαπημένα παιδικά έργα του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Ο Σπύρος Μπιμπίλας δανείζει τη φωνή του στον Σπύρο Ανδριανό και για λίγα λεπτά και οι αγαπημένοι παιδικοί ήρωες παίρνουν σάρκα και οστά.