ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Ξεχωριστό τμήμα Social Media από την 24 MEDIA


Ο Γρηγόρης Μπάτης με περισσότερα από 10 χρόνια προϋπηρεσίας στο χώρο των media και έχοντας διατελέσει Marketing Director της 24 MEDIA τα τελευταία 2 χρόνια, αναλαμβάνει επικεφαλής του Social Media Department της εταιρείας.
Με τη δημιουργία ξεχωριστού τμήματος Social Media, η 24 MEDIA επενδύει και ενισχύει στο περιεχόμενο και τα ψηφιακά Μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το Social Media Department στελεχώνεται διαρκώς από δημοσιογράφους, creators και έμπειρους επαγγελματίες στο digital marketing, με στόχο να δημιουργεί πρωτογενές και οικείο στα Social Media περιεχόμενο από το εκάστοτε site.
Με την πολυετή εμπειρία του και συνδυάζοντας τη γνώση του content & marketing, ο Γρηγόρης Μπάτης θα συμβάλει στην ανάπτυξη και εξέλιξη του νεοσύστατου Social Media τμήματος. Τα sites της 24 MEDIA βρίσκονται σε κάθε διαθέσιμο κοινωνικό δίκτυο, παράγοντας δημοσιογραφία και δημιουργώντας κοινότητες, τάσεις και νέα προϊόντα με στόχο την άμεση ενημέρωση, τη ψυχαγωγία του κοινού και την περαιτέρω εμπορική εκμετάλλευση.