ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

«Σόου» του προέδρου της ΠΟΑΣΥ στον ΣΚΑΪ: Σηκώθηκε και έφυγε διαμαρτυρόμενος για τον Μπάμπη Παπαδημητρίου


Ένταση προκλήθηκε προς στιγμήν το πρωί της Πέμπτης στον τηλεοπτικό «αέρα» του ΣΚΑΪ όταν ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρης Γερακαράκος, μετέβη στο στούντιο του σταθμού για.. να αποχωρήσει κατόπιν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα λεγόμενα του Μπάμπη Παπαδημητρίου που χρησιμοποίησε χθες στον αέρα τον όρο «μπάτσοι». 
«Απόρησα χθες, για ποιον λόγο δεν επαναφέρατε στην τάξη τον βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος, τον κ. Παπαδημητρίου, όταν εξύβρισε χιλιάδες συναδέλφους αστυνομικούς με τον όρο μπάτσους» είπε ο κ. Γερακαράκος.
Και συνέχισε λέγοντας: «Θέλω να ρωτήσω τον Πρωθυπουργό συμφωνεί με τον βουλευτή του»; Ο δημοσιογράφος Δ. Οικονόμου είπε πως ο Μπ. Παπαδημητρίου το είπε ειρωνικά -και είναι κάτι που δεν πιστεύει- αλλά ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ ήταν ακάθεκτος λέγοντας: «η ύβρις είναι ύβρις με όποια έννοια και αν το πεις».
«Εδώ που καθόταν ο υβριστής δεν μπορεί να κάθεται ο πρόεδρος των αστυνομικών όλης της χώρας» είπε και αποχώρησε.
Οι δημοσιογράφοι Μαρία Αναστασοπούλου και Δημήτρης Οικονόμου έκαναν λόγο για «προσχεδιασμένο σόου» και «συνδικαλιστικά τερτίπια». Ενδιαφέρον είχε η παρατήρηση της δημοσιογράφου Μαρίας Αναστασοπούλου που σχολίασε: «Αυτό είναι πολύ κλασική τακτική. Να ξεκινάει ένας άνθρωπος από το σπίτι του 6 για για να αποχωρήσει ενώ συζητάμε; Απορεί κανείς…»