ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Δεν ταίριαξε η Γκάγκα...


Παρότι τόσο ο Θάνος Πλεύρης όσο και η Μίνα Γκάγκα είναι ήπιοι χαρακτήρες και δεν έχουμε φωνές και συγκρούσεις στην οδό Αριστοτέλους, πηγές του Neo στην κυβέρνηση επιμένουν ότι η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας έχει αρχίσει να αποκτά ένα προφίλ «ξένου σώματος» στο εσωτερικό της κυβέρνησης.
 Ο τρόπος που ο υπουργός Υγείας σχεδόν την «άδειασε» προσπαθώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για την οδηγία περί αναβολής του 80% των τακτικών χειρουργείων δεν άρεσε καθόλου στη Γκάγκα. Παράλληλα, η ίδια σε όλες τις τοποθετήσεις της στο εσωτερικό της κυβέρνησης επιμένει στην πρότασή της για επιστροφή των υγειονομικών που βρίσκονται σε αναστολή στο σύστημα υγείας, με δύο rapid test ανά εβδομάδα. 
Όμως, το Μαξίμου κάθε φορά που η Γκάγκα αναδιατυπώνει την πρότασή της, την απορρίπτει με τον ίδιο «ωμό» και κατηγορηματικό τρόπο –που ουδόλως αρέσει στην αναπληρώτρια υπουργό. Εξάλλου, η ίδια υποτίθεται ότι βρέθηκε στο κυβερνητικό σχήμα ώστε να υπάρχει και κάποιος που να προέρχεται από την «πρώτη γραμμή» της μάχης. 
Το γεγονός, λοιπόν, ότι κάθε πρότασή της είτε απορρίπτεται από την κυβέρνηση, είτε εντέλλονται άλλα κυβερνητικά στελέχη να την «αδειάζουν», φέρεται να την έχει ενοχλήσει πολύ, ενώ και κυβερνητικοί παράγοντες την αντιμετωπίζουν σαν «ξένο σώμα». 
Αν αυτή η κατάσταση «υποβάθμισης», όπως λένε συνομιλητές της, συνεχιστεί, τότε οι έμπειροι και υποψιασμένοι αναγνώστες του Neo δε θα πρέπει να αποκλείσουν ακόμη και το ενδεχόμενο να θελήσει οικεία βουλήσει να επιστρέψει η Γκάγκα στο νοσοκομείο της...
Neo / Matrix24