ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Εξοργισμένη η δημοσιογράφος Μαρία Δεναξά


Διαμαρτυρόμενη και εμφανώς εξοργισμένη βγήκε στο twitter η δημοσιογράφος Μαρία Δεναξά επειδή όπω λέει το όνομα της βρίσκεται σε λίστα προτεινόμενων μαρτύρων της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, που διερευνά τη λίστα Πέτσα και την Opinion Poll. 
Συγκεκριμένα η Μαρία Δεναξά γράφει στο twitter:
"Με έκπληξη πληροφορήθηκα απο φίλους στην Ελλάδα, πως το όνομα μου βρίσκεται σε λίστα προτεινόμενων μαρτύρων της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, που διερευνά τη λίστα Πέτσα και την Opinion Poll. Γεγονός για το οποίο ουδέποτε ενημερώθηκα και συναίνεσα.
Επιπροσθέτως πρόκειται για μια υπόθεση με την οποία δεν έχω ασχοληθεί. Ζητώ την άμεση επανόρθωση εκ μέρους του πολιτικού κόμματος και δημοσίευση της δήλωσης μου, απο τα ΜΜΕ που αναπαρήγαγαν τη σχετική ανακοίνωση.
Ουδέποτε υπήρξα μέλος κόμματος και ούτε το επιθυμώ. Όπως επίσης δεν επιθυμώ η φωνή μου να συνδεθεί με κανένα πολιτικό σχηματισμό. Για μένα αυτό είναι θέμα αρχής, δημοσιογραφικής δεοντολογίας, ανεξαρτησίας και συνείδησης!"