ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

Στο νοσοκομείο «Σωτηρία» ο Στραβελάκης


Στο νοσοκομείο «Σωτηρία», εισήχθη ο παρουσιαστής ειδήσεων του ΣΚΑΪ, Νίκος Στραβελάκης που νοσεί από τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας από κορωνοϊό. Σύμφωνα με πληροφορίες τουNewsbeast, ο δημοσιογράφος ταλαιπωρούνταν τα τελευταία εικοσιτετράωρα από έντονο βήχα με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να μεταβεί στο νοσηλευτικό ίδρυμα, όπου υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία. Οι γιατροί πρότειναν την άμεση εισαγωγή του, προκειμένου να παρακολουθείται επισταμένως η πορεία της υγείας του. Το θετικό πως ο κορεσμός του οξυγόνου στο αίμα βρίσκεται σε φυσιολογικά επίπεδα και δεν έχει υψηλό πυρετό.
Ο κ. Στραβελάκης, που είχε κάνει και την αναμνηστική δόση του εμβολίου αλλά προφανώς δεν είχε προλάβει να επιδράσει πλήρως, βρισκόταν σε κατ’ οίκον καραντίνα από την περασμένη Δευτέρα. Όπως αναφέρει το Newsbeast, είχε κάνει από τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας αλλεπάλληλα self test τα οποία όμως έβγαιναν αρνητικά και όταν τα συμπτώματα επέμεναν επικοινώνησε εκ νέου με τον προσωπικό του γιατρό που του συνέστησε να προβεί και σε τεστ PCR το οποίο βρήκε θετικό, με αποτέλεσμα να ενημερώσει άμεσα το κανάλι του ΣΚΑΪ όπου εργάζεται, προκειμένου να μην θέσει σε κίνδυνο την υγεία των συναδέλφων του, και να ακολουθήσει τη συνιστώμενη αγωγή.
- απο το Newsbeast