ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Ο Μπουκάλας και το προκλητικό - προσβλητικό υπουργικό χαμόγελο...


Οργισμένες αντιδράσεις προκάλεσε ξανά ο υπουργός Ανάπτυξης με τις δηλώσεις για την πορεία της πανδημίας όποy χωρίς ίχνος αυτοκριτικής για τις κυβερνητικές ευθύνες  υποστήριξε αναφερόμενος στους θανάτους από κορωνοϊό ότι «στην τελική, ο καθένας που αρρωσταίνει και δυστυχώς περνάει δύσκολα ξέρει ότι έπρεπε να εμβολιαστεί». Μάλιστα χαρούμενος για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρας και με πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό του, ανέκραξε μιλώντας στον ΣΚΑΪ: «Μια χαρά πάει η Ελλάδα μας, στέκεται όρθια, η οικονομία μας πάει καλά, η ζωή μας συνεχίζεται».
Ολα τα παραπάνω αποτέλεσαν την αφορμή για να γράψει ξανά ο Παντελής Μπουκάλας σχετικό άρθρο στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ασκώντας κριτική στον υπουργό χωρίς να τον κατονομάζει (ακόμη χειρότερα).
Εγραψε μεταξύ άλλων ο Μπουκάλας:
(...) Με 18.000 νεκρούς· με δεκάδες ανθρώπους «ψευδοπροβληματικά» διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ, σε νοσοκομεία που στενάζουν παρά την «εξαιρετική θωράκισή» τους· με το εμβολιαστικό πρόγραμμα αρκετά μακριά ακόμα από έναν στόχο που υποτίθεται ότι θα είχε επιτευχθεί μέσα στο καλοκαίρι, με τους σκληρούς δείκτες της πανδημίας να αποδίδουν στη χώρα μας λυπηρά και ανεπιθύμητα πρωτεία, και με την ακρίβεια να συρρικνώνει κι άλλο τα ήδη μειωμένα εισοδήματα μισθωτών, μικρομεσαίων και μεσαίων, το υπουργικό χαμόγελο δεν είναι απλώς απαράδεκτα αταίριαστο και ανάγωγο. Είναι προκλητικό και προσβλητικό. Προκαλεί όσους ζορίζονται αφάνταστα στο υγειονομικό ή στο οικονομικό μέτωπο. Και προσβάλλει ασυγχώρητα την αλήθεια των πραγμάτων και τον πόνο των ανθρώπων.