ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

Γιάννα Αγγελοπούλου: «Είμαι 66 ετών, τα έχω κάνει όλα, εκτός από λίφτινγκ» [βίντεο]


Καλεσμένη στην εκπομπή «Studio 4» της ΕΡΤ1 βρέθηκε η Γιάννα Αγγελοπούλου, η οποία έδωσε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. «Ως φοιτήτρια ήθελα ν' αλλάξω τον κόσμο» είπε αρχικά, ενώ στη

συνέχεια αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια και τους γονείς της. «Η μαμά μου ήθελε να είμαι καλή σε όλα, ενώ ο πατέρας μου ήταν ένα φτωχόπαιδο που κατάφερε να σπουδάσει με θυσίες». Για τον πατέρα της, δε, πρόσθεσε: «Μου έλεγε "δεν χρειάζομαι γιο, έχω το Γιαννιώ μου"».

Οταν οι δύο παρουσιαστές της ΕΡΤ1 τής έδειξαν μια φωτογραφία, από τότε που ήταν μαθήτρια στο Γυμνάσιο, η Γιάννα Αγγελοπούλου σχολίασε: «Αθωούλα, παχουλούλα, σε Θηλέων Γυμνάσιο. Ήθελα να είμαι πρώτη μαθήτρια, δεν τα κατάφερνα πάντα, η αδελφή μου ήταν πολύ καλύτερη».

«Δεν κρύβω την ηλικία μου. Λέω ότι είμαι 66 ετών και γεννήθηκα 12/12/1955 και δεν το έχω αλλάξει ποτέ» ανέφερε στη συνέχεια η πρόεδρος της επιτροπής «Ελλάδα 2021», τονίζοντας:
Και προσέθεσε το εξής: «Προσλαμβάνω καλύτερα τη ζωή στα 66, όχι ότι μετρώ πόσα μένουν. Εμένα μου έχει δώσει πολλά. Φαντάσου ότι έχεις το πιο σύγχρονο computer και βάζεις μέσα στοιχεία. Ανάλογα με τον προγραμματισμό που θα κάνεις, σου βγάζει τα στοιχεία».