ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

H ώρα της κάλπης στο ΚΙΝΑΛ - Oλες οι εξελίξεις στο ραδιόφωνο του Alpha


Στην τελική ευθεία βρίσκεται το Κίνημα Αλλαγής για την πρώτη εκλογική αναμέτρηση που θα οδηγήσει στον νέο πρόεδρο του κόμματος και διάδοχο της πρόωρα χαμένης Φώφης Γεννηματά.Oι εσωκομματικές εκλογές θα διεξαχθούν σε δύο γύρους (στις 5 και 12 Δεκεμβρίου) με υποψήφιους για την προεδρία τους Νίκο Χριστοδουλάκη, Ανδρέα Λοβέρδο, Γιώργο Παπανδρέου, Χάρη Καστανίδη, Παύλο Χρηστίδη και Παύλο Γερουλάνο.
Την Κυριακή ο 989 Alpha radio θα μεταδίδει με όλο το δημοσιογραφικό δυναμικό του από τις 19:00 έως τις 24:00 όλες τις εξελίξεις, αλλά και το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ. Λεπτό προς λεπτό το εκλογικό αποτέλεσμα, ζωντανές συνδέσεις με τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη και οι πρώτες δηλώσεις νικητών και ηττημένων.
Δημοσιογράφοι, πολιτικοί και αναλυτές συζητούν για τη συμμετοχή και την επόμενη μέρα στο πολιτικό σκηνικό.  Κυριακή 5 Δεκεμβρίου ο 989Alpha radio θα μεταδίδει με όλο το δημοσιογραφικό δυναμικό του από τις 19:00 έως τις 24:00 τις εξελίξεις αλλά και το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ.