ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Σε καραντίνα με κορωνοϊό ο Γιώργος Τράγκας


Με κορωνοϊό νόσησε ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας. Όπως ενημέρωσε ο ίδιος, είναι σε καραντίνα, μαζί με τη σύζυγό του Μαρία Καρρά, και λόγω του ότι είναι διαβητικός θέλει να του παρασχεθούν μονοκλωνικά αντισώματα.
Όπως ο ίδιος ανέφερε με ανάρτησή του στο Facebook χορεύει τανγκό με τον COVID-19 και παραμένει αποκλεισμένος μαζί με την σύζυγό του.
Ο δημοσιογράφος -και ιδρυτής του κόμματος Ελεύθεροι Άνθρωποι- δεν παραλείπει να ασκήσει κριτική και στον Μητσοτάκη αναφέροντας:
"Σε καραντίνα, μαζί με τη σύζυγό μου Μαρία Καρρά, διαπιστώσαμε ότι τα πραγματικά ζοριλίκια του COVID-19, ακολουθούν αμέλειες και φαιδρότητες. Παραδείγματος χάριν αυτό το κράτος, ενώ έχει τους διαβητικούς στις πρώτες ομάδες υψηλού κινδύνου, τους έχει εξαιρέσει από τα μονοκλωνικά αντισώματα. Βλέπετε ο κ. Μητσοτάκης στα θέματα Δημόσιας Υγείας συμπεριφέρεται ως «ψιλικατζής». Σε μια χώρα 10 εκατομμυρίων, παρέλαβε 2000 δόσεις μονοκλωνικών αντισωμάτων".
Ο Τράγκας σημειώνει, ότι θα επιστρέψει στο ραδιόφωνο μαζί με την σύζυγό του, μόλις τελειώσει η περίοδος της καραντίνας.