ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

Oργή στο ΚΙΝΑΛ για το σχόλιο του Στέφανου Κασιμάτη στα ΝΕΑ για τη Φώφη Γεννηματά


Με μια οργισμένη ανακοίνωση το ΚΙΝΑΛ αντέδρασε σε σχόλιο του Στέφανου Κασιμάτη στα ΝΕΑ,
με το οποίο ο δημοσιογράφος υποστηρίζει μεταξύ σοβαρού και (κάκιστου έως αήθους) αστείου ότι η εκλιπούσα Φώφη Γεννηματά προσέφερε περισσότερα στο ΚΙΝΑΛ με τον θάνατό της παρά εν ζωή.
Στην ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ αναφέρει:
«Η “Πανδώρα”, του “γνωστού και μη εξαιρετέου” κ. Κασιμάτη, στη στήλη του στα ΝΕΑ, ξαναχτύπησε σήμερα τη Φώφη Γεννηματά με άθλιο τρόπο που ντράπηκε μέχρι και η ντροπή. Η απάντηση μας είναι η ίδια που τόσα χρόνια η ίδια έδινε σε συστηματικά και λυσσαλέα χτυπήματα, που όχι μόνο με δημοσιογραφία, αλλά ούτε με το περιθώριο δεν συνάδουν: Περιφρόνηση και Απαξίωση».

Το σχόλιο Κασιμάτη προκάλεσε επίσης την αντίδραση του υποψηφίου για την ηγεσία του Κινήματος Νίκου Ανδρουλάκη ο οποίος έγραψε στο twitter:
«Κανένα μέτρο, καμία ενσυναίσθηση, κανένας σεβασμός στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά. Ντροπή για την απρέπεια του σχολίου του κ. Κασιμάτη».
Παύλος Γερουλάνος, Παύλος Χρηστίδης αλλά και πολλοί χρήστες στο διαδίκτυο εκδήλωσαν επίσης την έντονη αντίδρασή τους.

Το θέμα σχολίασε και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος σχολίασε το άρθρο του Κασιμάτη.
«Ο κύριος Κασιμάτης φρόντισε σήμερα στα Νέα, να μας θυμίσει ότι η χυδαιότητά του δεν έχει όρια. Επίσης μας θύμισε ότι έντυπα και δημοσιογραφικοί οργανισμοί που ξιφουλκούν κατά του «λαϊκισμού», νιώθουν άνετα να φιλοξενούν φράσεις και οπτικές που παραπέμπουν στις πιο σκοτεινές σελίδες της ρυπαρογραφίας» σημειώνει αρχικά και προσθέτει «οκύριος Κασιμάτης πάντα αυτός ήταν. Όμως η διεύθυνση της εφημερίδας έχει εξ ολοκλήρου την ευθύνη για τη δημοσιοποίηση της αθλιότητας εις βάρος της μνήμης της Φώφης Γεννηματά».