ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Αγριος καβγάς Σκορδά - Χαϊκάλη: «Φαίη μου ξέρεις τι σημαίνει άντρας παλιάς κοπής;»


Καβγάς ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό» ανάμεσα στην παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά και τον ηθοποιό Παύλο Χαϊκάλη που μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή, με αφορμή την ανακοίνωσή του ότι αποσύρεται από τον χώρο του θεάτρου.
Η Φαίη Σκορδά δεν δίστασε να του επισημάνει κάτι που δεν της άρεσε σε μία δήλωσή του.
«Βγήκες στην Σίσσυ Χρηστίδου και αυτό που σχολιάστηκε, αλλά δεν άρεσε ούτε σε εμένα είναι "το άντρας παλιάς κοπής"», δήλωσε η παρουσιάστρια.
Τότε, ο ηθοποιός φανερά εκνευρισμένος έσπευσε να δικαιολογηθεί πως τα λεγόμενά του παρερμηνεύτηκαν.
«Γνωρίζετε τι είναι άντρας παλιάς κοπής; Φαίη μου ξέρεις τι σημαίνει άντρας παλιάς κοπής;», ρώτησε ο ηθοποιός, με την Φαίη Σκορδά να του απαντά: «Δεν θέλω να "κλείνω τα μάτια", δεν θέλω να ανοίξουμε μία τέτοια κουβέντα και επειδή είστε στο τηλέφωνο, να λέμε ότι δεν έχουν γίνει και άλλα πράγματα. Θεωρώ ότι είναι ανέντιμο για 'μένα».
Μετά την τοποθέτηση της παρουσιάστριας, ο ηθοποιός έδωσε τον δικό του ορισμό για τον όρο «άνδρας παλιάς κοπής».
«Φαίη μου, αν ο άνδρας παλιάς κοπής είναι ο άνδρας της δεκαετίας του 20, που μαστίγωνε τις γυναίκες, που είχε τον νόμο με το μέρος του, που ασκούσε εξουσία και βία στις γυναίκες, θα σας πω έχετε δίκιο. Αν όμως, πάμε στους άνδρες παλιάς κοπής που είναι ο άνδρας που σέβεται τις γυναίκες, ανοίγει την πόρτα, ξέρει να φλερτάρει δια ζώσης και ξέρει να φερθεί σε μία γυναίκα, τότε με συγχωρείς, αλλά έχω δίκιο εγώ. Αγαπούλα μου, δεν ξέρεις τα γεγονότα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Παύλος Χαϊκάλης.
Στην συνέχεια μάλιστα, ζήτησε από την παρουσιάστρια να μην πάρει καμία θέση αν δεν γνωρίζει τα πραγματικά γεγονότα. «Αφού δεν ξέρετε την υπόθεση, γιατί δεν το παραδέχεστε; Θέλετε να κυνηγήσετε τον Χαϊκάλη, δεν ξέρεις τα γεγονότα, δεν ξέρεις την υπόθεση», της είπε.