ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

O οργισμένος (πάντα!) δημοσιογράφος και νεόκοπος κομματάρχης


Η ελευθερία τού κάθε ανθρώπου είναι σεβαστή ως τον βαθμό που δεν στερεί την ελευθερία τού άλλου. Η ελευθερία τής επιλογής που ευαγγελίζονται ο ιδεολόγος ηθοποιός, ο επιστημολογών.. τραγουδιστής, ο οργισμένος (πάντα!) δημοσιογράφος (και νεόκοπος κομματάρχης), ο αγκιτάτορας δικηγόρος, ο πολιτευόμενος γιατρός, ο επαναστάτης γονιός –η ελευθερία, γενικά, καθενός που υποδαυλίζει με τη στάση και τις «αρχές» του ακόμα περισσότερο τη φωτιά, σκοτώνει ανθρώπους.
Και δεν είναι ελευθερία, είναι σκλαβιά, είναι ομηρία της κοινωνίας σε ιδεοληψίες και σε αυθαιρεσίες ενός ετερόκλιτου πλήθους από πατριδολάγνους, ακροδεξιούς, αναρχοθολούρες, θρησκόληπτους, μυθομανείς, αμβλύνοες, συνωμοσιολόγους που αρνούνται τα πάντα και όχι μόνο τα εμβόλια. Αρνούνται τις μάσκες, τα τεστ, τις αποστάσεις, τις προφυλάξεις, τις μελέτες, τους γιατρούς. Αρνούνται ακόμα και την ύπαρξη του ίδιου του ιού που αφανίζει κάθε μέρα, μόνο στη χώρα μας, δεκάδες!
Τίποτα από όλα αυτά δεν ωραιοποιείται πειστικά από φραστικά σχήματα περί «ντανιάσματος» ανθρώπων. Τίποτα δεν δικαιολογεί το ότι οι πολλοί είμαστε όμηροι λίγων παραμυθιασμένων.    

HARDDOG