ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

Δυναμική σεζόν με πολλά νέα ονόματα ετοιμάζει το Mega


Δυναμική σεζόν με πολλά νέα ονόματα ετοιμάζει το Mega για την τηλεοπτική χρονιά που ξεκινάει από Σεπτέμβρη. Mεταξύ άλλων και αυτό της Κατερίνας Καραβάτου καθώς το κανάλι ανακοίνωσε τη.. συνεργασία του με την τηλεπαρουσιάστρια. Στην ανακοίνωση αναφέρεται:
«Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, την Κατερίνα Καραβάτου στο δυναμικό του. Η Κατερίνα Καραβάτου είναι η φίλη που αγαπάμε να βλέπουμε στη μικρή οθόνη, η παρουσιάστρια που δεν φοβάται να δείξει τα συναισθήματά της. Η ειλικρίνειά της «σπάει» την οθόνη και αγγίζει κάθε τηλεθεατή. Άμεση, δυναμική, οξυδερκής. Η Κατερίνα Καραβάτου διέγραψε πορεία συνεπή και κέρδισε την δημοφιλία της με το «σπαθί» της, δουλεύοντας σκληρά. Έρχεται στο MEGA για να εμπλουτίσει με το ταλέντο της το ψυχαγωγικό πρόγραμμα, σ’ ένα παζλ που μόνο εκπλήξεις μπορεί να υποσχεθεί. Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται μια δημιουργική σεζόν».