ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 7 Αυγούστου 2021

Μέσω Διαδικτύου η Γενική Συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ - Ημερομηνίες και αναλυτικές οδηγίες


Ο ΕΔΟΕΑΠ ενημερώνει τους ασφαλισμένους του και συνταξιούχους-άμεσα μέλη ότι η Τακτική Γενική Συνέλευση έχει οριστεί για την Τρίτη 31 Αυγούστου 2021 και ώρα 12:00. Λόγω των μέτρων κατά.. της πανδημίας Covid-19 και για τη διευκόλυνση της συμμετοχής χωρίς φυσική παρουσία, η διαδικασία θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης σε πραγματικό χρόνο.

Σε περίπτωση που δεν θα επιτευχθεί η νόμιμη απαρτία, (παρόν το 1/3 του αριθμού των ασφαλισμένων και συνταξιούχων, αμέσων μελών), η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί, μέσω τηλεδιάσκεψης σε πραγματικό χρόνο,  την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021 και  ώρα 12:00.

Αν και πάλι δεν επιτευχθεί η νόμιμη απαρτία (παρόν το 1/4 του αριθμού των ασφαλισμένων και συνταξιούχων, αμέσων μελών), η Συνέλευση θα συγκληθεί, μέσω τηλεδιάσκεψης σε πραγματικό χρόνο, την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021 και  ώρα 12:00.

Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η νόμιμη απαρτία και στην Τρίτη Γενική Συνέλευση, (παρόν το 1/10 του αριθμού των ασφαλισμένων και συνταξιούχων, αμέσων μελών),  η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021 και  ώρα 12:00 μέσω τηλεδιάσκεψης σε πραγματικό χρόνο, με απαραίτητη την παρουσία του 1/20 των ασφαλισμένων και συνταξιούχων, αμέσων μελών.

Για τη συμμετοχή στην Τακτική Γενική Συνέλευση της 31ης Αυγούστου 2021 ή στις τυχόν επαναληπτικές της, οι ασφαλισμένοι απαιτείται να συνδεθούν με συγκεκριμένο σύνδεσμο (link). Θα τους αποσταλεί στη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους που έχουν δηλώσει ή με sms στο κινητό τους.

O σύνδεσμος (link) θα είναι αναρτημένος στην ιστοσελίδα του ΕΔΟΕΑΠ την ημέρα διενέργειας της πρώτης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης και κατά τις ημέρες διενέργειας των τυχόν επαναληπτικών της. Ακολουθώντας αυτόν το σύνδεσμο, οι ασφαλισμένοι θα συμπληρώσουν συγκεκριμένα πεδία που τους είναι ήδη γνωστά. Για την πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα απαιτείται υπολογιστής ή κινητό τηλέφωνο τύπου smartphone ή tablet, με εγκατεστημένη εφαρμογή περιήγησης στο διαδίκτυο (browser) και δυνατότητα πρόσβασης στο Internet. Περαιτέρω οδηγίες συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης θα αναρτηθούν εγκαίρως στην ιστοσελίδα του Οργανισμού και θα αποσταλούν στους ασφαλισμένους και  συνταξιούχους του ΕΔΟΕΑΠ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email).

Η πρόσκληση της Γενικής Συνέλευσης θα αναρτηθεί και θα γνωστοποιηθεί εγκαίρως, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Καταστατικό.