ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021

Εθνική για το χρυσό, πέρασε στον τελικό του πόλο στο Τόκιο - Οι φωτιές και η «συγγνώμη» του Φουντούλη


Mέσα στον ζόφο των πυρκαγιών σε μία τραγική ημέρα για την Ελλάδα, ήρθε η εθνική πόλο από το Τόκιο και μας έκανε να χαμογελάσουμε, καθώς νίκησε με 9-6 την Ουγγαρία και πέρασε στον.. τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων.
Η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης πανηγυρίζει τη μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορίας της, καθώς εξασφάλισε σίγουρα ολυμπιακό μετάλλιο, ενώ δείχνει ικανή να πάρει και το χρυσό.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα νίκησε με 9-6 την υπερδύναμη Ουγγαρία και περιμένει το πρωί της Κυριακής τον νικητή του ζευγαριού Ισπανία - Σερβία.

Ο Γιάννης Φουντούλης συγκλόνισε με όσα δήλωσε μετά το θρίαμβο της Εθνικής πόλο με την πρόκριση στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων. Ο παικτης της εθνικής ζήτησε συγγνώμη που πανηγυρίζει μαζί με τους συμπαίκτες του την ώρα που η Ελλάδα καίγεται:
«Ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά για τη χαρά που εκδηλώνουμε, αλλά καταλαβαίνετε πως αγωνιζόμαστε για αυτό το πράγμα σε όλη μας τη ζωή. Σήμερα γράφτηκε ιστορία, το μόνο που μας μένει είναι με τι γράμματα θα τη γράψουμε. Όλοι έχουμε επηρεαστεί από αυτά που γίνονται στην Ελλάδα με τις φωτιές και τον πόνο που έχουν προκαλέσει. Δεν μπορώ να αφιερώσω την εμφάνιση, δεν νομίζω ότι μια νίκη μπορεί να απαλύνει τον πόνο για τις ανθρώπινες ζωές ή τις περιουσίες που χάνονται. Ελπίζω να περιοριστούν όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα».