ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

Μαρινάκης και Σαββίδης επιστρατεύουν τις ομάδες τους


Με Ολυμπιακό το Mega, με ΠΑΟΚ το Open στο prime time. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Ιβάν Σαββίδης επιστρατεύουν... τις ομάδες τους για να ανεβάσουν την τηλεθέαση των καναλιών τους,..εν μέσω θέρους.
Εκτός από την Super League 1, τόσο στα γήπεδά της όσο και έξω από αυτά, η κόντρα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ συνεχίζεται και στη μικρή οθόνη. Αυτή τη φορά πιο άμεσα από ποτέ άλλοτε, καθώς σήμερα το βράδυ, το Mega και το Open θα μεταδώσουν ζωντανά ευρωπαϊκές αναμετρήσεις των δύο ομάδων, την ίδια ώρα.
Μετά τους διπλούς αγώνες του Ολυμπιακού με τη Νέφτσι, το «μεγάλο κανάλι» θα καλύψει και εκείνον με τη βουλγαρική Λουντογκόρετς στις 22.00, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για τα προκριματικά του Champions League. Στην περιγραφή θα είναι ο Αντώνης Κατσαρός και ο Γιώργος Χελάκης, και το ρεπορτάζ ο Νίκος Κώτσης, ενώ μια ώρα πριν τη σέντρα θα ξεκινήσει και το pre game show της αναμέτρησης.
Μόλις ένα τέταρτο νωρίτερα από το Mega και τον Ολυμπιακό, στις 21.45, το Open θα συνδεθεί με την Ιρλανδία για να μεταδώσει ζωντανά τον εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μποέμιανς, με τον οποίο ο «δικέφαλος του Βορρά» ξεκινά τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, για την πρόκριση στους ομίλους του Conference League. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο απεσταλμένος του καναλιού, Γρηγόρης Ατρείδης. - από το e-tetradio