ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021

Η Γκαγκάκη εισηγήτρια για τη σεξουαλική παρενόχληση...


Tουλάχιστον προκλητική φαντάζει η απόφαση του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη να αναθέσει στην πάλαι ποτέ τηλεοπτική πανελίστρια Κατερίνα Γκαγκάκη το ρόλο εισηγήτριας για.. τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις, τη ρατσιστική βία και τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ.
Υπενθυμίζεται ότι η Κατερίνα Γκαγκάκη αναγκάστηκε να παραιτηθεί από την προεδρία του Δ.Σ. της «Τεχνόπολις» μετά τα σεξιστικά σχόλια που έγιναν στο πάνελ της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα - όπου συμμετείχε - εναντίον της φοιτήτριας που έπεσε θύμα χυδαίας σεξουαλικής παρενόχλησης στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ.
«Ντροπή στον δήμαρχο Μπακογιάννη» ανέφερε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας» Πέτρος Κωνσταντίνου. Ο ίδιος δημοσιοποιεί την πρωτοφανή απόφαση του δημάρχου Αθηναιών και τονίζει ότι ο Κώστας Μπακογιάννης κανονικοποιεί τον σεξισμό αναθέτοντας στην Γκαγκάκη Κατερίνα εισήγηση για τη σεξουαλική παρενόχληση των γυναικών.
«Φάνηκε ότι ήταν υποκριτική η παραίτησή της απο τη θέση του προέδρου της Τεχνόπολις όταν σε εκπομπή του Λιάγκα διακωμώδησαν χυδαία σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος φοιτήτριας του ΑΠΘ. Φαίνεται ότι στα τζάκια της άρχουσας τάξης ο σεξισμός έχει την τιμητική του, όπως και στα κυβερνητικά κλιμάκια όπου οι Λιγνάδηδες δρούσαν με κάλυψη» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Πέτρος Κωνσταντίνου ο οποίος αποχώρησε από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου σε ένδειξη διαμαρτυρίας.