ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 7 Αυγούστου 2021

Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Λεβεντογιάννης


Σε ηλικία 80 ετών έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Γιώργος Λεβεντογιάννης
Ο Γιώργος Λεβεντογιάννης γεννήθηκε στο Ναύπλιο το 1941.Τη δημοσιογραφική του σταδιοδρομία.. ξεκίνησε το 1961 στην εφημερίδα «Ανεξάρτητος Τύπος» ως συντάκτης ύλης. Στη συνέχεια δούλεψε στις εφημερίδες «Δημοκρατική Αλλαγή», «Σημερινά», όπου έγινε διευθυντής σε ηλικία 29 ετών και από το 1967 έως το 1985 στην εφημερίδα «Ακρόπολις», στην οποία διετέλεσε διευθυντής από το 1975. Μετά την Ακρόπολη θα ακολουθήσει η διεύθυνση της εφημερίδας «Έθνος».
Το 1992 αναλαμβάνει Διευθυντής Ειδήσεων του Τ/Σ «Mega Channel», και αμέσως μετά Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης και Ειδικός Σύμβουλος. Τέλος, υπήρξε Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης στην ΕΡΤ. Είχε συγγράψει το βιβλίο «Προβλήματα Ελευθεροτυπίας».
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΕΑ συλλυπείται θερμά την αγαπημένη του σύζυγο Ρένα, τα παιδιά του και ιδιαίτερα την κόρη του Κατερίνα, η οποία συνεχίζει στα βήματα του πατέρα της και αποχαιρετά τον εκλεκτό συνάδελφο.
Η κηδεία του Γιώργου Λεβεντογιάννη θα γίνει τη Δευτέρα, 9 Αυγούστου, στις 18:30 στο κοιμητήριο Χαλανδρίου.