ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

O «Tίγρης» παίρνει εκδίκηση από τον Ιβάν Σαββίδη

Ο Χρήστος Ξανθάκης σχολιάζει όλα τα καυτά θέματα στο μιντιακό τοπίο


* Την είδηση της χθεσινής ημέρας για τα ΜΜΕ, δεν την έβγαλε κάποιο από τα συνηθισμένα κανάλια.
Την είδηση της ημέρας την έβγαλε η αθλητική ιστοσελίδα Sportdog!
Με ρεπορτάζ που τιτλοφορείτο «ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτό θα είναι το κανάλι του Τίγρη - Πώς θα λέγεται - Πού θα στεγάζεται - Πότε αρχίζει» και έφερε την υπογραφή του συναδέλφου Χρήστου Κωνσταντινίδη.
* Και πάμε να δούμε τι αποκάλυπτε το δημοσίευμα.
Όπως έγραψε το Sportdog, μέσα στο 2021 θα εκπέμψει κανάλι (υποθέτουμε με έμφαση στο διαδίκτυο) που θα το λένε «ΠΟΝΤΟΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ» και θα έχει πρόγραμμα «αμιγώς Ποντιακό»,
Επικαλούμενος την εφημερίδα «Ποντιακή Γνώμη», ο συνάδελφος σημείωσε:
«Ήδη βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο τα σχέδια για τη διαμόρφωση ιδιόκτητου χώρου και την προμήθεια υπερσύγχρονου εξοπλισμού για τη δημιουργία του σταθμού.
Επίσης, έχουν αρχίσει οι προεργασίες για το Πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού, που είναι μια από τις πιο δύσκολες διεργασίες για την υλοποίηση ενός τόσο φιλόδοξου και ιστορικής σημασίας εγχείρημα».
* Και κατέληγε το ρεπορτάζ υπογραμμίζοντας ότι «οι εγκαταστάσεις του "Pontos TV", θα είναι εντός της Αθήνας και σε χώρο πολύ κοντά στο γήπεδο της AΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια» και προσθέτοντας ότι ο ηγέτης του Δικέφαλου Δημήτρης Μελισσανίδης το προχωράει προσωπικά το πρότζεκτ.
* Μια ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία, αναμφιβόλως, ιδίως αν σκεφτεί κανείς πόσο δυναμική και ευρεία είναι η αγορά του Ποντιακού ελληνισμού. Μιλάμε για εκατομμύρια κόσμο και όχι μόνο εντός συνόρων αλλά και εκτός. Στη Γερμανία, για παράδειγμα, αν έχει ένα εκατομμύριο κόσμο ελληνικής καταγωγής οι τρεις στους πέντε είναι Ποντιακής καταγωγής. Κι από αγοραστική δύναμη, άλλο τίποτα!
* Άσε που υπάρχουν Ποντιόφωνοι και στη Ρωσία και στη Γεωργία ουκ ολίγοι, άσε και την Τραπεζούντα, να γλείφεις τα δάχτυλά σου είναι ως επιχειρηματική προσπάθεια το «Pontos TV».
Και παίρνει και μια εκδίκηση ο Δημήτρης Μελισσανίδης από τον Ιβάν Σαββίδη που έβγαλε πρώτος κανάλι και πρόβαλε το υψηλής πολιτικής, συναισθηματικής και πολιτιστικής αξίας «Κόκκινο Ποτάμι»!

- από τη στήλη medioΠΙΛΑΦΟ στο newpost