ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

Ο Κικίλιας «μαρτύρησε» την Αναστασοπούλου του ΣΚΑΪ

Για δεύτερη ημέρα απουσιάζει η παρουσιάστρια Μαρία Αναστασοπούλου από την εκπομπή του ΣΚΑΙ «Σήμερα». Το πρωί της Πέμπτης, ο συμπαρουσιαστής της εκπομπής  Δημήτρης Οικονόμου είχε πει στην έναρξη για την συμπαρουσιάστριά του: «Μοναξιές όπως βλέπετε. Η Μαρία θα λείπει σήμερα, έχει μια υποχρέωση που δεν μπορούσε να αναβάλει.»..
Το πρωί της Παρασκευής, ο δημοσιογράφος άνοιξε πάλι μόνος του την εκπομπή:
«Σήμερα, η Μαρία έχει τα γενέθλιά της. Κανονικά έπρεπε να είναι εδώ, να κεράσει κανονικά όπως προβλέπεται. Δε θα το γλιτώσει. Να της ευχηθούμε χρόνια πολλά, να τα εκατοστίσει, να είναι πάντα καλά».
Ωστόσο, παρότι ο Δημήτρης Οικονόμου απέφυγε και τις δύο μέρες να γίνει πιο συγκεκριμένος για την απουσία της συμπαρουσιάστριάς του, ο υπουργός Υγείας αποκάλυψε ότι η δημοσιογράφος απουσίαζε περιμένοντας το τεστ για κορωνοϊό.
«Περαστικά και να είναι όλα καλά στην κ. Μαρία Αναστασοπούλου. Ούτε χρόνια πολλά δεν της είπα που έμαθα ότι είναι σήμερα τα γενέθλιά της. Να είναι όλα καλά. Νομίζω είναι αρνητικό το τεστ της», είπε ο Βασίλης Κικίλιας.