ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Καμπαγιάννης: Φούσκες Κασιδιάρη για να αποφύγει την φυλακή

Ύστατη προσπάθεια να βελτιώσει τη θέση του έκανε ο καταδικασθείς χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης, ζητώντας κατ' αντιπαράσταση εξέταση με τον Δ. Βαρτζόπουλο, τον οποίο χαρακτήρισε «εξ απορρήτων του τότε πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά», καθώς όπως υποστηριξε, το συγκεκριμένο πρόσωπο είχε τηλεφωνική επικοινωνία δύο μέρες πριν από τη δολοφονία Φύσσα με.. άνθρωπο που μίλησε με τον Ρουπακιά.
Ο Κασιδιάρης επικαλέστηκε έγγραφα από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου, τα οποία ωστόσο έχουν αναγνωσθεί από το δικαστήριο, προκαλώντας τα σκωπτικά σχόλια της πολιτικής αγωγής. Συγκεκριμένα ο Θανάσης Καμπαγιάννης, δικηγόρος πολιτικής αγωγής των Αιγύπτιων αλιεργατών στη δίκη της Χρυσής Αυγής έγραψε στο fb:
Φούσκες Κασιδιάρη για να αποφύγει την φυλακή
Μετά τη λήξη της αποδεικτικής διαδικασίας, ο Κασιδιάρης, πανικόβλητος εν όψει της απόφασης για την αναστολή ή μη της ποινής του, εμφανίστηκε σήμερα στο δικαστήριο και πέταξε μια αστεία στρακαστρούκα. Επικαλέστηκε στοιχεία από έγγραφα άρσεων απορρήτων ήδη γνωστά και αναγνωσθέντα στο δικαστήριο, στα οποία αναφέρεται το τηλέφωνο του στελέχους της τότε κυβέρνησης Σαμαρά Βαρτζόπουλου. Πρόκειται για αστειότητες: έχει ήδη προκύψει ότι η ΗΓΕΣΙΑ της Χρυσής Αυγής μιλούσε ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ και ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ με τον Γενικό Γραμματέα της τότε κυβέρνησης Σαμαρά Παναγιώτη Μπαλτάκο. Αν ο Κασιδιάρης ψάχνει να βρει τη σχέση της εγκληματικής οργάνωσης με την τότε κυβέρνηση, ας απευθυνθεί στον συνεργάτη του στη Βουλή χρυσαυγίτη Ζούμπο ο οποίος τον ενημέρωνε για τις κατευθύνσεις που έδινε ο Μπαλτάκος για την ψήφο της Χρυσής Αυγής σε νομοσχέδια της τότε κυβέρνησης.
Επί πεντέμιση χρόνια δεν έρχονταν στο δικαστήριο. Και τώρα που καταδικάστηκαν και επίκειται η φυλάκισή τους, θυμήθηκαν τη δικογραφία την οποία χαρακτήριζαν "γελοία".
Κακοπαιγμένο θέατρο για τους τελευταίους αφελείς, επιθανάτιος ρόγχος του ναζιστικού μορφώματος.