ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Κωνσταντινόπουλος: Δεν θα είμαι υποψήφιος το '21 για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ


Οι διαδικασίες για την εκλογή ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής, έχουν ανοίξει επεσήμανε ο βουλευτής του κόμματος Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Σε σχετική ερώτηση για το αν ο ίδιος θα είναι υποψήφιος, απάντησε αρνητικά. Επιπλέον, λόγω συνθηκών είπε ότι ο χρόνος των εκλογών θα αποφασιστεί αργότερα και ελπίζει ότι «θα είναι μια δημοκρατική διαδικασία με.. όρους κινηματικούς, για να μπορέσουν", όπως είπε, "να συμμετέχουν περισσότεροι και φυσικά να έχει βρεθεί εμβόλιο κατά του κορωνοϊού έως τότε".
Για το αν η συζήτηση για τις εκλογές στο Κίνημα Αλλαγής έχει ξεκινήσει πρόωρα, μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΘΕΜΑ 104.6, σχολίασε πως από τη στιγμή που ειπώθηκε ότι θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες, όσοι ανακοινώνουν την υποψηφιότητα τους δεν δημιουργούν κάποιο πρόβλημα. Οι διαδικασίες όπως είπε, είναι μια ευκαιρία για την παράταξη μας διότι υπάρχουν συγκεκριμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα που δείχνουν τη φθορά της κυβέρνησης ενώ από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ, βρίσκεται αντιμέτωπος με μια πολιτική απαξίωση των ψηφοφόρων.
Μιλώντας για την επιστροφή του ΠΑΣΟΚ, είπε ότι "είμαστε πάντα ΠΑΣΟΚ και ειδικότερα στελέχη που έμειναν στα δύσκολα χρόνια που αντιμετώπισε η παράταξη". Για το αν θα επαναχρησιμοποιηθεί επισήμως ξανά ο όρος εκτίμησε ότι ναι, θα επιστρέψει η ονομασία παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες και υπενθύμισε ότι και στα ψηφοδέλτια ήταν γραμμένο το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.
Σχολιάζοντας τα στελέχη που έφυγαν από το Κίνημα Αλλαγής ο κ. Κωνσταντινόπουλος σχολίασε με ιδιαίτερο αιχμηρό τρόπο ότι "ακολούθησαν το «Κίνημα της Καρέκλας» και όπως έλεγε ένας εξ αυτών για τα 7000 ευρώ πήγαν κάποιοι".