ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020

Aναστάτωση σε όμιλο ΜΜΕ - Δημοσιογράφος θετικός στον Covid-19

Και κρούσμα κορωνοϊού στο «φλΕΡΤ» - Αναβάλλεται η εκπομπή

Aναστάτωση προκλήθηκε σε μεγάλο όμιλο ΜΜΕ ΄καθώς δημοσιογράφος, o οποίος εργάζεται σε ενημερωτική εκπομπή, βρέθηκε θετικός στον Covid-19. Στον ομιλο ακολουθούνται οι οδηγίες που έχουν δοθεί από τον ΕΟΔΥ για τετοιες περιπτώσεις.
Την ίδια ώρα μετά την εμφάνιση,.. χθες το βράδυ, επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού σε μέλος της ομάδας του «φλΕΡΤ», η ΕΡΤ αποφάσισε την αναβολή της εκπομπής, την Πέμπτη 22 και  Παρασκευή 23 Οκτωβρίου. Παράλληλα έγινε ιχνηλάτηση όλων των προσώπων που έχουν έρθει σε επαφή με τον νοσούντα, και από το πρωί υποβάλλονται σε τεστ όλοι όσοι βρέθηκαν στους ίδιους χώρους φορώντας πάντα μάσκες, καθώς η χρήση της είναι αυστηρά υποχρεωτική στις εγκαταστάσεις της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, τόσο για τους υπαλλήλους της όσο και για τους επισκέπτες.
H ΕΡΤ πάντως με απόλυτη προτεραιότητα την υγεία των εργαζομένων, προέβη αμέσως σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ακολουθώντας απαρεγκλίτως τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, αλλά και του γιατρού εργασίας της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Βάσει των οδηγιών τους, όλα τα μέλη της εκπομπής, που, έστω και για λίγα λεπτά της ώρας, βρέθηκαν τις τελευταίες ημέρες στον ίδιο χώρο με τον ασθενή, εκτός από τα υποχρεωτικά τεστ στα οποία υποβάλλονται, θα παραμείνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό για όσο διάστημα χρειαστεί.
Στη θέση του σημερινού φλΕΡΤ και ενόψει της αποψινής (22:00) πρώτης προβολής του τρίτου επεισοδίου της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια», θα επαναπροβληθούν από τις 16:00 έως τις 18:00 τα δύο πρώτα επεισόδια, ενώ στην ώρα της αυριανής εκπομπής φλΕΡΤ η ελληνική ταινία «Πατέρα κάτσε φρόνιμα», σε σκηνοθεσία Κώστα Καραγιάννη, με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και τον Αλέκο Τζανετάκο.Aναστάτωση επικρατεί σε μεγάλο όμιλο ΜΜΕ καθώς δημοσιογράφος βρέθηκε θετικός στον Covid-19