ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

Eτοιμάζoυν αυξήσεις στις αμοιβές των στελεχών της ΕΡΤ!

Ο Χρήστος Ξανθάκης σχολιάζει όλα τα καυτά θέματα στο μιντιακό τοπίο

* Με την απόφαση του ΣτΕ για την εποπτεία της ΕΡΤ και του ΑΠΕ-ΜΠΕ από το πρωθυπουργικό γραφείο λέω να μην ασχοληθώ, διότι όπως (σωστά!) είπε και ο Πέτσας, θα κάνουν μια αναδιατύπωση και τρέχα γύρευε. Άλλο έναν χρόνο μέχρι να ξαναποφασίσει το ΣτΕ και στην.. εποχή του κορωνοϊού ένας χρόνος ίσον ένας αιώνας…
* Για την παραίτηση Μπούτου από την διεύθυνση προγράμματος του Mega, απλά είναι τα πράγματα και η βαθιά πιάτσα τα γνωρίζει πολύ καλά:
Πρώτον δεν αρκεί ποτέ η πρώτη, σπουδαία αναμφιβόλως, επένδυση, θέλει και φόλοου απ. Το μάθανε στο Open, κάποια στιγμή θα το μάθουν και στο Mega.
Και δεύτερον, δεν είναι όλοι κουλ με το διαρκές micromanagement. Υπάρχει και κόσμος που δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα μαζί του. Οπότε παίρνει το καπελάκι του και φεύγει…
* Εν τω μεταξύ το ΕΣΡ ξύπνησε από τον ύπνο τον βαθύ (ακόμη περιμένουμε την απόφασή του για το “Big Brother”…) και έριξε καμπάνες σε 26 κανάλια γιατί μετέδιδαν την εκπομπή «Κόντρα και ρήξη» του Κυριάκου Βελόπουλου.
Οι λόγοι δεν ήταν πολιτικοί αλλά καταναλωτικοί, μιας και θεωρήθηκε ότι παραπλανείτο το κοινό για προϊόντα και υπηρεσίες που δεν διέθεταν τις ιδιότητες που προβάλλονταν.
Βλέπε την περιβόητη κηραλοιφή, που ξεφτίλιζε τον κορωνοϊό. Όπως έλεγε κι ο ίδιος ο Βελό:
«Βάζετε μία το πρωί στα χέρια, μία το απόγευμα και μία το βράδυ και δεν περνάει ούτε κορωνοϊός, ούτε ιώσεις γρίπης, ούτε τίποτα»!
* Και να σας αφήσω σήμερα Παρασκευούλα για τρελό γουικέντ (εξαήμερο για τους Θεσσαλονικείς…), με την πληροφόρηση από ΠΟΣΠΕΡΤ ότι η διοίκηση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης ετοιμάζει αυξήσεις στις αμοιβές των στελεχών της ΕΡΤ. Όπου στελέχη ο διευθύνων σύμβουλος, οι γενικοί διευθυντές, οι υποδιευθυντές, οι τμηματάρχες καμιά εκατοστή άτομα όλοι μαζί.
Μπορεί να είναι και κινδυνολογία εκ μέρους των συνδικαλιστών, δεν λέω, αλλά άμα δεν είναι σηκώνει πολλές μούντζες.
Σε καιρό κορωνοϊού, όταν όλοι και όλες τα βγάζουν πέρα δύσκολα, εσύ να δίνεις αυξήσεις, ούτε ο Θεός ούτε ο διάολος το θέλουν…

- από τη στήλη medioΠΙΛΑΦΟ στο newpost