ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Κάτι τρέχει με τη Μάριον στην ΕΡΤ

Στην ΕΡΤ και συγκεκριμένα στο δυναμικό της νέας εκπομπής που θα παρουσιάζει η Μάριον Μιχελιδάκη εντάχθηκε η δημοσιογράφος Τίνα Μιχαηλίδου που αποχώρησε πριν λίγες ημέρες από τον ALPHA.
 Η νέα εκπομπή, με τη Μιχελιδάκη κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020 και κάθε Σάββατο και Κυριακή, από τις 9 το πρωί έως και τις 12.. το μεσημέρι, θα παρουσιάζει την επικαιρότητα που «τρέχει» και όλα τα θέματα που μας αφορούν και επηρεάζουν τη ζωή μας. Θέματα για το περιβάλλον, για την υγεία και την ψυχολογία μας, για τον πολιτισμό, για την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση, για τις νέες τεχνολογικές ανακαλύψεις, τη νέα επιχειρηματικότητα και την καινοτομία, για τα social media, για τα περίεργα και τα παράξενα που συμβαίνουν γύρω μας, αλλά και για τα πρόσωπα που μας εμπνέουν, για τις μικρές και μεγάλες ιστορίες που «κρύβουν» οι άνθρωποι και τα γεγονότα της Ελλάδας και του κόσμου.