ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020

Η ΕΦΕ καταγγέλλει τραμπουκισμούς έξω από το σπίτι του Μιχαλολιάκου


«Μπράβοι με καλυμμένα πρόσωπα έσπασαν κάμερες και έκοψαν καλώδια από φορητό wifi router συναδέλφων. Ανενόχλητοι απείλησαν, προπηλάκισαν, χτύπησαν ανθρώπους, έσπασαν εξοπλισμό και έβρισαν».  Aυτό καταγγέλλει η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας (ΕΦΕ) για τα όσα έγιναν χθες το απόγευμα έξω από το σπίτι του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης.. Χρυσή Αυγή, Νίκου Μιχαλολιάκου. 
Στην ανακοίνωσή της η ΕΦΕ καταγγέλλει:  
"Σαν να μην έγινε καμία δίκη
Για πολλοστή φορά σήμερα μέλη της ΕΦΕ έγιναν στόχος τραμπουκισμού. Για πολλοστή φορά το συμβάν έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια αστυνομικών. Για πολλοστή φορά οι αστυνομικοί δεν έδειξαν κανένα ενδιαφέρον και δεν προχώρησαν σε καμία κίνηση για την προστασία των εργαζομένων της ενημέρωσης. Μπράβοι με καλυμμένα πρόσωπα έσπασαν κάμερες και έκοψαν καλώδια από φορητό wifi router συναδέλφων. Ανενόχλητοι απείλησαν, προπηλάκισαν, χτύπησαν ανθρώπους, έσπασαν εξοπλισμό και έβρισαν, έξω από την κατοικία του καταδικασμένου από το Εφετείο Νικόλαου Μιχαλολιάκου. 
Στον χώρο υπήρχαν αστυνομικοί της ασφάλειας από τους οποίους δεν υπήρξε καμία αντίδραση. Ένας συνάδελφος κάλεσε την άμεσο δράση, με αποτέλεσμα οι δράστες να φύγουν ανενόχλητοι, πριν φτάσουν οι δυο μηχανές με τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ. Η «προστασία του πολίτη» ή η «προστασία της ελευθερίας του τύπου»; Έννοιες άγνωστες.
Θέλουμε με την παρούσα να εκφράσουμε την έντονη αγανάκτηση μας!
Καταγγέλλουμε για άλλη μια φορά την προκλητικά παθητική στάση της ελληνικής αστυνομίας. Σήμερα οι δράστες έσπασαν φωτογραφικοί εξοπλισμό και προπηλάκισαν συναδέλφους. Στο μέλλον τι;
Το Προεδρείο της ΕΦΕ"