ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020

Στο νοσοκομείο Βόλου με κορωνοϊό ο Μπέος


Θετικός στον κορωνοϊό είναι ο Αχιλλέας Μπέος. Ο Δήμαρχος Βόλου εισήχθη σήμερα στο Νοσοκομείο Βόλου, όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο ίδιος, καθώς όπως σημείωσε αντιμετώπιζε μια περιπέτεια με την υγεία του. Μάλιστα, στην ανακοίνωσή του είχε αναφέρει πως δεν είχε κορωνοϊό, καθώς είχε υποβληθεί σε δύο τεστ την τελευταία εβδομάδα.. και αυτά ήταν αρνητικά.
Σήμερα όμως, υποβλήθηκε σε νέο τεστ το οποίο ήταν και θετικό. Για το λόγο αυτό νοσηλεύεται στην κλινική covid του Νοσοκομείου. Προ ολίγου ο Αχ. Μπέος ανακοίνωσε πως είναι θετικός στον κορωνοϊό, παραμένει στο Νοσοκομείο, χωρίς ιδιαίτερα συμπτώματα. Στην ανάρτησή του στο facebook ο Αχ. Μπέος ανέφερε:
«Φίλες και φίλοι, θέλω να σας ενημερώσω, όπως δεσμεύθηκα, για μια ριζική ανατροπή που σημειώθηκε καθώς το τρίτο τεστ (με τα δύο πρώτα αρνητικά) που αναλύθηκε από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας έδειξε ότι είμαι ΘΕΤΙΚΟΣ στον κορωνοϊό! Παραμένω στο Νοσοκομείο, χωρίς ιδιαίτερα συμπτώματα, αναμένοντας τις οδηγίες των γιατρών. Για ό,τι νεότερο ασφαλώς και θα σας ενημερώσω».