ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

Παρέμβαση Δημαδάμα στην Επίτροπο της ΕΕ για την Ισότητα

Παρέμβαση πραγματοποίησε στη διαδικτυακή συνάντηση του ΔΣ του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος Γυναικών, η Ζέφη Δημαδάμα ως Αντιπρόεδρος Γυναικών με την Επίτροπο της ΕΕ για την Ισότητα κ Helena Dalli. Η ίδια αναφέρει σχετικά:
Στη διαδικτυακή συνάντηση του ΔΣ του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος Γυναικών ως Αντιπρόεδρος Γυναικών υπεύθυνη για την Νότια Ευρώπη και εκπροσωπώντας το Κίνημα Αλλαγής.. είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με την Επίτροπο της ΕΕ για την Ισότητα κ Helena Dalli παραθέτοντας τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χώρες μας.
Επέμεινα ειδικότερα θέτοντας ερωτήματα σχετικά με τους ευρωπαϊκούς πόρους για την ανάκαμψη (NextGenerationEU) που θα διατεθούν στις χώρες με έμφαση:
α) στην αποφυγή γραφειοκρατίας και καθυστερήσεων ειδικά για τις χώρες που εχουν πληγεί περισσότερο απο τον κορονοιο, κάτι που αποτελεί αίτημα και του Κινήματος Αλλαγής για τη χώρα μας αλλά και
β) για τη δυνατότητα χρηματοδότησης των χωρών με κριτήρια που θα λαμβάνουν υπόψη την ισότιμη συμμετοχή γυναικών κυρίως στην αγορά εργασίας.