ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

Αλλαγές στην «Αυγή» - Εφυγε από το σάιτ η αρχισυντάκτρια

Εγκαταλείπει την ηλεκτρονική έκδοση της «Αυγής» έπειτα από εντεκάμισι χρόνια η αρχισυντάκτρια του avgi.gr Κατερίνα Μπρέγιαννη και αναλαμβάνει νέα καθήκοντα στην εφημερίδα που θα αλλάξει και το lay out. Πολλές θα είναι οι αλλαγές και στο σάιτ της «Αυγής» με διευθυντή πλέον τον Νίκο Σβέρκο.
Σχετικά με την αποχώρησή της από το σάιτ της «Αυγής» η..
Κατερίνα Μπρέγιαννη έγραψε στο fb:
"Σήμερα Κυριακή ολοκληρώνεται με επιτυχία μια πορεία 11.5 χρόνων στο avgi.gr. Περάσαμε πολλά αυτά τα χρόνια, μνημόνια, διαδηλώσεις, ανατροπές, εκλογές, ατελείωτα Eurogroup, Σύνοδοι Κορυφής, δημοψηφίσματα, είδαμε κυβέρνηση της Αριστεράς, Μακεδονικό, προσφυγικό, πανδημία. Περάσαμε ατελείωτες ώρες στα πληκτρολόγια με ένα κόσμο να πάλλεται και να αλλάζει γύρω μας, βιώσαμε πίκρες αλλά και θριάμβους.
Τα δύο τελευταία χρόνια ως υπεύθυνη αρχισυντάκτρια του avgi.gr αυξήσαμε την επισκεψιμότητα του κατά 58% και σημειώσαμε άνοδο σε δημοτικότητα 360 θέσεις στο Alexa, παρά την υποστελέχωσή του τμήματος στο μισό του δυναμικού του.
Ήταν ένα προσωπικό στοίχημα που επιτεύχθηκε με πολλές θυσίες, συνεχή εργασία, αφοσίωση στην μάχη της επικαιρότητας και αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου θερμά για την συνεργασία και τον Διευθυντή της ΑΥΓΗΣ για την εμπιστοσύνη του.
Από τις σελίδες πλέον της έντυπης ΑΥΓΗΣ θα ανανεώσουμε τη σχέση μας μέσα από το ξεφύλλισμα, την ιερή αυτή διαδικασία που γεννά τη γόνιμη κριτική σκέψη, μια διαδικασία που δεν υποκαθίσταται ούτε από κινητά, ούτε από πληκτρολόγια.
Πάμε για νέα στοιχήματα και στόχους."