ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

Τζίμα και Παναγοπούλου «μοιράζονται» το κεντρικό δελτίο του Mega

Καπως έπρεπε να βολευτούν όλες οι παρουσιάστριες που μαζεύτηκαν στο κανάλι

Aλλάζουν ώρες και πρόσωπα στα δελτία ειδήσεων του MEGA και επειδή μαζεύτηκαν πολλές παρουσιάστριες καπως έπρεπε να χωρέσουν όλες. Ετσι στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στις 19:45 θα εναλλάσσονται η Ράνια Τζίμα.. και η Κατερίνα Παναγοπούλου που άφησε το Star για το Mega. Συγκεκριμένα από τις 7 Σεπτεμβρίου, Δευτέρα έως Πέμπτη στις 19:45 MEGA Γεγονότα με τη Ράνια Τζίμα και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 19:45 MEGA Γεγονότα με την Κατερίνα Παναγοπούλου.
Η άλλη παρουσιάστρια ειδήσεων, η Δώρα Αναγνωστοπούλου (περυσινή μεταγραφή από την ΕΡΤ) μετακινείται στην παρουσίαση του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων στις 13:00 ενώ κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13:00 το δελτίο ειδήσεων του MEGA με την Μαριλένα Γεραντώνη.
Η ενημέρωση στο MEGA ενισχύεται σε εβδομαδιαία βάση με δύο νέα πολιτικά τοκ σόου τα οποία θα παρουσιάζουν ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Δώρα Αναγνωστοπούλου.
Οσο για την Στέλλα Γκαντώνα, την άλλη παρουσιάστρια που πήγε στο Mega αφήνοντας το Open, καπου χώρεσε κι αυτή:  στο πρωινό του Σαββατοκύριακου με τον Ντίνο Σιωμόπουλο.