ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Ο Σρόιτερ δίνει οδηγίες στον Χατζή!..

Στο τιμόνι του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha το οποίο, εδώ και χρόνια, έχει χτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας με τους τηλεθεατές θα βρίσκεται και φέτος ο Αντώνης Σρόιτερ.
Ο Αντώνης Σρόιτερ, πρωτοπόρος στο κοινωνικό ρεπορτάζ και με εμπειρία ετών στην παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων εγγυάται ακόμη μία πετυχημένη τηλεοπτική σεζόν. Στο εντυπωσιακό και λειτουργικό..
πλατό, με ολοκαίνουριο σκηνικό, προηγμένα εφέ  και σύγχρονες γραφικές απεικονίσεις, ο Αντώνης Σρόιτερ υποδέχθηκε τον Υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα για το πάγωμα των κατασχέσεων και πλειστηριασμών, την ρευστότητα στην αγορά αλλά και μια είδηση που θα συζητηθεί.
Ο γνωστός δημοσιογράφος και διευθυντής του ραδιοφώνου Alpha 989, Τάκης Χατζής, ήταν παρών στο στούντιο , με αποκλειστικές πληροφορίες για την ημερομηνία ανοίγματος των σχολίων αλλά και το καυστικό του σχόλιο για τους συνωμoσιολόγους.
Την ευθύνη του κεντρικού δελτίου έχει η Άρτεμις Δήμου, Διευθύντρια Ειδήσεων και Ενημέρωσης της Τηλεόρασης του Alpha, η πολύπειρο στέλεχος του τηλεοπτικού σταθμού, με μακρά διαδρομή στον χώρο των μέσων ενημέρωσης.
** Στη φωτογραφία δοκιμή στο νέο στουντιο των ειδήσεων του Alpha. Ο Αντώνης Σρόιτερ δίνει οδηγίες στον Τάκη Χατζή για την καθημερινή παρουσίαση του σχολίου