ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

Μύκονος: Λουκέτο σε «Nammos» και «Scorpios» λόγω κορωνοϊού

Mικτά κλιμάκια της Πολιτικής Προστασίας και της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας "επισκέφθηκαν" το προηγούμενο Σάββατο τα δύο πασίγνωστα bar - restaurant «Nammos» και «Scorpios» στη Μύκονο, και τέσταραν με μοριακό έλεγχο όλους τους εργαζόμενους. Δύο 24ωρα αργότερα και έπειτα από τα αποτελέσματα, φαίνεται ότι ο κορωνοϊός «χτυπάει κόκκινο».
Με την απόφαση.. (ΑΔΑ ΡΩ1Χ46ΜΤΛΒ-Ζ4Ψ) που αναρτήθηκε στην Διαύγεια με υπογραφή του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Παπαγεωργίου, τα εν λόγω bar-restaurant αναστέλλουν τη λειτουργία τους μέχρι τις 4 του μήνα, ενώ σύμφωνα με πηγές από το Υπουργείο Υγείας οι προϋποθέσεις επαναλειτουργίας τους θα εξεταστούν από την ειδική επιτροπή εμπειρογνωμόνων για τον κορωνοϊό.
Στην ΓΓΠΠ αρνούνται να ανακοινώσουν τον αριθμό των κρουσμάτων, που αναμένεται να είναι διψήφιος, ενώ είναι σχεδόν σίγουρο ότι έχει ήδη ξεκινήσει η ιχνηλάτηση τους. Πληροφορίες κάνουν λόγο για 11 κρούσματα στα 70 άτομα προσωπικό στο «Nammos» και άλλα δύο μεταξύ των 130 εργαζομένων στο «Scorpios».
- πηγή: protothema.gr