ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

Τρεις υπουργοί σε καραντίνα για κορωνοϊό

Τρεις τελικά είναι οι υπουργοί που μπαίνουν σε καραντίνα καθώς ήρθαν σε επαφή με πρόσωπο που ήταν θετικό στον κορωνοϊό.
Σε κατ οίκον περιορισμό θα παραμείνουν ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο αναπληρωτής υπουργός, Νίκος Παπαθανάσης και ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης καθώς, όπως..
ανακοινώθηκε, ήρθαν σε επαφή με άτομο που διαγνώστηκε θετικό στον κορωνοϊό.
Λίγο πριν την αναχώρησή τους για Θεσσαλονίκη Γεωργιάδης και Παπαθανάσης ενημερώθηκαν, ότι σε συνάντηση που είχαν χθες στο υπουργείο με επενδυτές από το εξωτερικό, ο ένας εξ αυτών διαγνώστηκε θετικός.
Τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο και οι δύο αναχώρησαν για απομόνωση στο σπίτι τους έως ότου σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ διαγνωστούν αρνητικοί.
Επίσης ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης ενημερώθηκε σήμερα ότι σε υπηρεσιακή συνάντηση που είχε χθες στο υπουργείο με επενδυτές από το εξωτερικό, ένας εξ αυτών διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό COVID-19. Ο Γιάννης Πλακιωτάκης, που βρίσκεται ήδη σε απομόνωση έως ότου διαγνωστεί αρνητικός, έκανε και σχετική ανάρτηση στο Twitter στην οποία σημείωσε μεταξύ άλλων ότι για τις επόμενες μέρες, θα εργάζεται από το σπίτι του.