ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Τσίπρας για την πυρκαγιά στις Μυκήνες: Λίγη ντροπή δεν θα έβλαπτε

Την αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα προκάλεσε η στάση της κυβέρνησης για την καταστροφική πυρκαγιά στις Μυκήνες.
«Οι εικόνες από την πρωτοφανή καταστροφή στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών που κάνουν το γύρο του κόσμου, προκαλούν θλίψη σε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα. Η στάση της κυβέρνησης όμως, προκαλεί οργή» αναφέρει..
ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με παρέμβασή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναρτώντας και σχετική φωτογραφία.
«Σε ένα ακόμα ζήτημα, αρνείται να αναλάβει οποιαδήποτε ευθύνη και καταφεύγει ξανά στην παραποίηση της πραγματικότητας. Τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ τη δοξάζουν γιατί δεν έγινε στάχτη όλος ο χώρος, ενώ η υπουργός δηλώνει ότι «οι επισκέπτες απλά θα δουν λίγα καμένα χόρτα».
Λίγη ντροπή δεν θα έβλαπτε» καταλήγει ο Αλέξης Τσίπρας.

H Nεολαία ΣΥΡΙΖΑ για την φωτιά στις Μυκήνες:
Την ίδια στιγμή που ευρωπαϊκά και διεθνή μέσα ενημέρωσης διέκοψαν το πρόγραμμα τους για να μεταδώσουν την είδηση της πυρκαγιάς στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών, στην Ελλάδα, η καταστροφή ενός μνημείου 3500 ετών αναπαράχθηκε ως σωτηρία του Μνημείου από την Κυβέρνηση του επιτελικού προφήτη Κυριάκου Μητσοτάκη.
Μετά την καταστροφή του Ερημίτη, την οποία ο Πρωθυπουργός είχε προβλέψει, χθες κάηκε και ο αρχαιολογικός χώρος των Μυκηνών, είδηση που παρουσιάστηκε υποβαθμισμένη, υποτιμημένη και τελικώς, όχι και τόσο αξιοσημείωτη. Δηλαδή, ότι ακριβώς συνέβη και πριν από πέντε εβδομάδες με τη μεγάλη πυρκαγιά στις Κεχριές Κορινθίας, την οποία πολλά διαδικτυακά και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης δεν είδαν ποτέ.
Η κρατική μηχανή προπαγάνδας εξακολουθεί να αποκρύπτει ότι βλάπτει τα συμφέροντα της κυβέρνησης. Εξακολουθεί να κατασκευάζει παράλληλες πραγματικότητες, ακολουθώντας το δόγμα "άμα δεν μας αρέσει η πραγματικότητα, τόσο χειρότερο για την ίδια".
Είναι επικίνδυνοι για την δημοκρατία και ανίκανοι να προστατέψουν την πολιτιστική κληρονομιά και τον περιβαλλοντικό πλούτο της χώρας.