ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

Tο ΕΣΡ δεν υπολειτουργεί απλώς, δεν λειτουργεί καν

Ήταν 17 Σεπτεμβρίου του 2019: «Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, κατά την συνεδρίασή του της 17.9.2019 ανακηρύξε, κατά πλειοψηφία, οριστική δικαιούχο άδειας παρόχου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου με βάση την Προκήρυξη 1/2019 του ΕΣΡ.. την εταιρεία με την επωνυμία «ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ».
Από τότε πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος και το ΕΣΡ δεν έχει κάνει το παραμικρό για τις άδειες. Μένει μία τηλεοπτική άδεια πανελλαδικής εμβέλειας αδιάθετη. Υπάρχουν και οι τρεις θεματικές άδειες. Υπάρχουν και οι άδειες των περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών. Και, φυσικά, υπάρχουν και οι ραδιοφωνικές άδειες.
Και το ΕΣΡ δεν κάνει τίποτε. Δεν υπολειτουργεί απλώς, αλλά δεν λειτουργεί καν. Μιλάμε για ένα ΕΣΡ που πλέον μας δημιουργεί καχυποψία με την αδράνειά του. Και δεν ξέρουμε και αν υπάρχει κάτι που είναι ποινικά επιλήψιμο από τη στιγμή που χάνονται έσοδα για το Δημόσιο εφόσον δεν προκηρύσσονται οι νέες άδειες.
- από το e-tetradio