ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

Αναμέτρηση Σαββίδη – Μαρινάκη και στην ενημέρωση

Η άτυπη αναμέτρηση Mega – Open στον ενημερωτικό τομέα θα συνεχιστεί και αυτήν την καθοριστική σεζόν. Οι επιχειρηματίες Βαγγέλης Μαρινάκης και Ιβάν Σαββίδης δεν αναμετρώνται μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στην ενημέρωση. Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού πήρε το Mega και ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ έχει τα περισσότερα στελέχη του πρώην «μεγάλου καναλιού»..
Το καλοκαίρι, και κυρίως τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, η διαφορά ανάμεσα στο δελτίο ειδήσεων του Open, υπό τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο, και το δελτίο ειδήσεων του Mega διευρύνθηκε κατά πολύ υπέρ του πρώτου, που έχει πιο έμπειρο μηχανισμό. Επίσης, η πρωινή ζώνη του Open κέρδισε την αναμέτρηση με το Mega, το οποίο στο γενικό σύνολο του κοινού βρέθηκε επί σειρά βδομάδων στην έβδομη θέση, καθώς η ΕΡΤ1 είχε αυξήσει το μερίδιό της, σκορπώντας χαμόγελα στο Ραδιομέγαρο.
Με προσωπική απόφαση του Ιβάν Σαββίδη, η Νίκη Λυμπεράκη θα συνεχίσει να είναι η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του σταθμού, ακυρώνοντας στην πράξη το σχέδιο για την Πόπη Τσαπανίδου.
 - διαβάστε περισσότερα στις typologies ΕΔΩ