ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

Δώδεκα παρά... Φύγετε, έρχεται ο ιός!...

Για φαρσοκωμωδία κάνει λόγο ο πρωην υπουργός της ΝΔ Αρης Σπηλιωτόπουλος σχετικά με το κλείσιμο των καταστημάτων εστίασης ακριβώς στις 12 το βράδυ, αναφέροντας πως πουθενά στο εξωτερικό δεν έχει εφαρμοστεί τέτοιο μέτρο.
«Νομίζω οτι αυτά τα ημίμετρα του ελληνικού παραλογισμού, άμεσα πρέπει να αρθούν και να δούμε σοβαρά πως θα στηρίξουμε τις..
επιχειρήσεις εστίασης που εχουν οδηγηθει σε μαρασμό και κλείνουν η μια μετά την άλλη» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αρης Σηλιωτόπουλος. Αναλυτικά η ανάρτησή του  στο facebook:
Φαρσοκωμωδία!
Μόνο αυτή η λέξη μπορεί να περιγράψει το τι συμβαίνει με τα καταστήματα εστίασης καθε βράδυ στο κεντρο της τουριστικής Αθήνας!
Δώδεκα παρα, πανικόβλητοι εργαζόμενοι, νευρικά, διώχνουν τουρίστες γιατι έρχεται ο... ιός!
Για να σοβαρευτούμε... μόνο σοβαρή δεν είναι η αντιμετώπιση των επιχειρήσεων εστίασης.
Δεν φτάνει που έχουν πληγεί απο το lockdown, το φόβο των καταναλωτών, τα μέτρα και τα ημίμετρα, τώρα έχουμε και τη λογική του παραλόγου!
Γιατι πως είναι δυνατόν ο ιος να εμφανιζεται μετά τις δώδεκα αλλα δεν υπαρχει κίνδυνος για τα μαγαζια εστίασης να ειναι ανοιχτα πριν;
Σε ποια χώρα εχει εφαρμοστεί τέτοιο μέτρο;
Στην Βρετανία οχι μόνο απο τότε που άνοιξαν, παραμένουν ανοιχτά αλλα και με ειδικό πρόγραμμα επιδοτούνται με την πληρωμη του μισού λογαριασμού!
Εδώ;..
Κατανοούμε οτι σε ενα bar η σε ενα club με τα ποτά και το κέφι υπάρχει συνωστισμός αλλά στα εστιατόρια είναι παραλογισμός γιατί εκεί που καθεται κάποιος στις έντεκα, θα κάτσει και στις δώδεκα....
Νομίζω οτι αυτά τα ημίμετρα του ελληνικού παραλογισμού, άμεσα πρέπει να αρθούν κ να δούμε σοβαρά πως θα στηρίξουμε τις επιχειρήσεις εστίασης που εχουν οδηγηθει σε μαρασμό και κλείνουν η μια μετά την άλλη!