ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

Στο Ζάππειο για τα 46 χρόνια του ΠΑΣΟΚ

Μονοθεματική και επικεντρωμένη στο διαχρονικά κορυφαίο ζήτημα της δημόσιας υγείας θα είναι η φετινή επέτειος για την 3η του Σεπτέμβρη. Το ΠΑΣΟΚ στα 46 χρόνια από την ίδρυσή του επέλεξε να αφιερώσει τη σημαδιακή αυτή ημέρα για εκείνο σε μια μεγάλη κοινωνική μεταρρύθμιση που φέρει τη σφραγίδα των πρώτων κυβερνήσεων του Ανδρέα Παπανδρέου και βασικούς..
δημιουργούς στελέχη τής τότε εποχής, μεταξύ των οποίων ο Παρασκευάς Αυγερινός και στη συνέχεια ο Γιώργος Γεννηματάς και αργότερα ο Δημήτρης Κρεμαστινός κ.ά.
Στη σημερινή ομιλία της η Φώφη Γεννηματά θα παρουσιάσει το σχέδιο για την αναγέννηση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, όπως το οραματίζεται το Κίνημα Αλλαγής ως ο φυσικός διάδοχος του ΠΑΣΟΚ, και για τον λόγο αυτό θα δώσει έμφαση στην επόμενη ημέρα του δημόσιου συστήματος υγείας μέσα από τη θεσμική και οικονομική ενίσχυσή του, καθώς και των ανθρώπων που το υπηρετούν, γιατρών και νοσηλευτών.
Η φετινή εκδήλωση, που ξεκινά στις 19.30 και θα φιλοξενηθεί στο Ζάππειο, θα διεξαχτεί εν μέσω συνθηκών πανδημίας και υπό αυτά τα δεδομένα το ακροατήριο δεν θα είναι πολυπληθές όπως στις επετείους των περασμένων ετών. - πηγή: efsyn