ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Ερχεται ο ΣΥΡΙΖΑ TV

Τι είπε ο Π. Σκουρλέτης για το κανάλι που ετοιμάζεται
Όλη την περίοδο του lockdown διαπιστώθηκε ένα σοβαρό έλλειμμα στην ενημέρωση, καθώς υπήρξε μονομερής κάλυψη των πολιτικών θέσεων, ενώ σε μεγάλο βαθμό φάνηκε η αξιωματική αντιπολίτευση να «εξαφανίζεται», ιδίως από τα τηλεοπτικά κανάλια. Πώς κρίνετε τη στάση του ΕΣΡ; Τι περαιτέρω..
κινήσεις θα κάνετε από τη θεσμική σας θέση αφού έχετε κάνει λόγο για ζήτημα δημοκρατίας; Είναι εφικτή η συγκρότηση μιας ισχυρής αριστερής φωνής στα μίντια;
Τα παραπανω ρώτησε ο δημοσιογράφος της Αυγής, Σπύρος Ραπανάκης, τον γραμματέα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη ο οποιος μίλησε για την ανάγκη ενίσχυσης των κομματικών ΜΜΕ και αποκάλυψε πως ετοιμάζεται και ραδιοτηλεοπτικός σταθμός από το κόμμα στο ίδιο πλαίσιο λειτουργίας με αυτό της εφημερίδας «Αυγή» και του ραδιοσταθμού «Στο Κόκκινο». Συγκεκριμένα ο Πάνος Σκουρλέτης είπε:
"Το πρώτο που πρέπει να αποκατασταθεί σήμερα στον χώρο τής ενημέρωσης είναι η πολυφωνία και να διασφαλιστεί η ανεξαρτησία των μέσων. Μέσα σε ένα τέτοιο τοπίο υπάρχει χώρος και για μια ισχυρή αριστερή φωνή. Το ΕΣΡ έχει αυτοακυρωθεί. Έχουμε ταυτόχρονα την εμπειρία της δίκης μας περιόδου διακυβέρνησης. Είναι η ώρα, λοιπόν, για μια μεγάλη πρωτοβουλία για τη δημοκρατική μεταρρύθμιση του μιντιακού τοπίου.
Εμείς οφείλουμε να στηρίξουμε τα Μέσα στα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχει ως μέτοχος με όλες μας τις δυνάμεις. Στο πλαίσιο αυτό, όπως ίσως γνωρίζετε, ετοιμάζεται και ένα διαδικτυακός ραδιοτηλεοπτικός σταθμός στο πλαίσιο της «Αυγής» και του Κόκκινου".

ΥΓ Για τη θέση του διευθυντή ενημέρωσης στο διαδικτυακό κανάλι του ΣΥΡΙΖΑ ακούγεται το όνομα του Γιάννη Σμυρλάκη.