ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020

Βγήκαν τα μαχαίρια στη δεξιά πολυκατοικία της ενημέρωσης

Για τη θέση του διευθυντή ειδήσεων στην ΕΡΤ

Τις θέσεις των δύο διευθυντών Ενημέρωσης προκήρυξε η ΕΡΤ και η προθεσμία έληξε χθες Κυριακή 24 Μαΐου. Πρόκειται για τη θέση του διευθυντή Περιφερειακών Σταθμών και του διευθυντή Ειδήσεων και Ενημερωτικών Εκπομπών, που ανήκουν στη Γενική Διεύθυνση Ενημέρωσης. (Παρένθεση: Η γενική διεύθυνση Ενημέρωσης δεν..
πρόκειται να προκηρυχθεί, όπως λέγεται, με το αιτιολογικό ότι ο σημερινός γενικός Φώτης Καφαράκης δεν έχει ολοκληρώσει θητεία ενός έτους).
Ήδη για τη θέση του διευθυντή Ειδήσεων έχουν βγει τα μαχαίρια εντός της δεξιάς πολυκατοικίας: ο Δημήτρης Απόκης (κλίμα Σαμαρά) διεκδικεί με πάθος (για να το πούμε κομψά) τη θέση και προτάσσει πτυχία και μεταπτυχιακά που αναφέρονται στην προκήρυξη. Η διοίκηση φαίνεται, προς το παρόν τουλάχιστον, να προκρίνει τον Γιάννη Τρουπή, χωρίς καν πτυχίο, αλλά με βαριά ιστορία για το καλό της παρατάξεως.
Για λογαριασμό της ΝΕΡΙΤ (στην οποία μπήκε χάρη στην προσωπική συνέντευξη με «άριστα» 950/1.000) είχε κάνει την ιστορική συνέντευξη τον Δεκέμβριο 2014 του τότε πρωθυπουργού Σαμαρά μαζί με τον Γ. Ευθυμίου. Με την κυβερνητική αλλαγή τον Ιούλιο του 2019 ανέλαβε τη μετάβαση του ενημερωτικού της ΕΡΤ στο νέο νεοδημοκρατικό καθεστώς αναλαμβάνοντας μαζί με τον Φώτη Καφαράκη, άτυπα ακόμη τότε, τα ηνία της ενημέρωσης.
- πηγή: avgi.gr