ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 30 Μαΐου 2020

Ποιος αντικαθιστά τον Τράγκα στα «Παραπολιτικά»

«Ανακοινώνεται ότι με κοινή συμφωνία των μερών, η συνεργασία του ραδιοφωνικού σταθμού Παραπολιτικά 90,1 με τον κ. Γιώργο Τράγκα ολοκληρώνεται στο τέλος Μαΐου».  Αυτό γνωστοποιούσε στις 11 Μαΐου δελτίο Τύπου του ομίλου των Παραπολιτικών ενώ από την πλευρά του ο Γ. Τράγκας είχε καταγγείλει πως ασκούνται πιέσεις στην ιδιοκτησία του ραδιοσταθμού..
προκειμένου να απομακρυνθεί. «Ουδείς σκεπτόμενος ιδιοκτήτης δεν μπορεί να μη λάβει υπόψιν του τις πιέσεις της εξουσίας. Οι πολιτικοί που αγαπούν τον ολοκληρωτισμό αγαπούν τη νοσηρότητα» έλεγε ο Γιώργος Τράγκας τότε στην εκπομπή του προσθέτοντας: «Ο νοσηρός εγκέφαλος δεν θέλει να είμαι μαζί σας».
Τώρα μια άλλη ανακοίνωση από τα "Παραπολιτικά" μας πληροφορεί για το ποιος θα καλύψει το κενό στν πρωινή ζώνη που αφήνει η αποχώρηση του Τράγκα από τον ραδιοφωνικο σταθμό του ομίλου Κουρτάκη:
 Καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή η “Καινούργια μέρα” με τον Δημήτρη Τάκη, εκπέμπει από τις 8 έως τις 10 στα Παραπολιτικά 90,1.  Με καινούργια πρόσωπα. Με ρεπορτάζ και ανάλυση των αποφάσεων που επηρεάζουν την τσέπη μας, με τους πρωταγωνιστές της πολιτικής και της οικονομίας να δίνουν απαντήσεις για το τι σχεδιάζεται σήμερα και για το πως θα υλοποιηθεί αύριο.