ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Τέλος Τσιόδρας και Χαρδαλιάς

Στο καλό...

«Θα επιστρέψω στους ασθενείς και τους φοιτητές μου, θα συνεχίσω να βοηθάω», είπε ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας, ανακοινωνοντας ότι από σήμερα και μετά σταματά η ημερήσια ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας, τονίζοντας ότι θα συνεχιστούν οι γραπτές ανακοινώσεις σε καθημερινή..
βάση και μέχρι το τέλος Μαΐου. Στη συνέχεια, αν όλα πάνε καλά, οι ενημερώσεις θα γίνονται σε εβδομαδιαία βάση.
Όσον αφορά τα αποτελέσματα των προσπαθειών, τόνισε ότι στην Ελλάδα «φθάσαμε με πολύ κόπο πολύ μακριά για να επιτρέψουμε ένα πισωγύρισμα». Οπως είπε ο Τσιόδρας θα συνεχιστεί η συνεργασία με το υπουργείο Υγείας και την Πολιτική Προστασία για την παρακολούθηση της πανδημίας και ό,τι άλλο αφορά τον κορωνοϊό.
Από την πλευρά του ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς εξήγησε πως οι ενημερώσεις θα συνεχιστούν όχι με τον έκτακτο χαρακτήρα που είχαν ως τώρα, καθώς δεν βρισκόμαστε πια σε συνθήκες lock down. Σχετικά με το ενδεχόμενο επαναφοράς έκτακτης ενημέρωσης είπε: «Αν μας δείτε να κάνουμε πάλι ενημέρωση με τον κ. Τσιόδρα, τα πράγματα δεν θα είναι καλά».
Στο καλό...