ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Το χοντρό τρολάρισμα του Πολάκη στην Κοσιώνη

«Δεν μπορώ να κουβεντιάσω με όλους τους δημοσιογράφους» είπε ο πρωην υπουργός Παύλος Πολάκης μιλώντας την εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ, «Αυτοψία» στον Alpha σχολιάζοντας και την αντιπαράθεσή του με την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, Σία Κοσιώνη.
«Δεν μπορώ να κουβεντιάσω με όλους τους δημοσιογράφους και είναι σαφές αυτό. Στα Σφακιά λέμε “στον καλό καλύτερα, στον..
κακό χειρότερα”», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αναφερόμενος στα όσα έγραψε στα σοσιαλ μίντια για την Κοσίωνη ξεκαθάρισε λέγοντας:
«Δεν έβρισα την Κοσιώνη. Τη δούλεψα. Της έκανα χοντρό τρολάρισμα. Οι δείκτες για τα τεστ ανά κρούσμα που παρουσίασε ο ΣΚΑΪ επιστημονικά, δεν λένε απολύτως τίποτα και αυτό με εκνεύρισε υπερβολικά. Είμαστε από τις χώρες που έχουν κάνει τα λιγότερα τεστ, άρα ψεύδονται και ψεύδονται συνειδητά. Προέρχομαι από μια περιοχή που σέβεται τις γυναίκες. Εγώ δεν απευθύνθηκα στη γυναίκα αλλά στην παρουσιάστρια που είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία».
Ο ίδιος ο Πολάκης σχολίασε στο Facebook τη συνέντευξη που παραχώρησε στον Σρόιτερ αναφέροντας πώς κόπηκαν τρία σημεία -στο ένα είχε συμφωνήσει. Συγκεκριμενα ο Πολάκης έγραψε στο fb:

Δείτε τη συνέντευξη ΕΔΩ