ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Ένα ακόμα λάθος της ιστοσελίδας μεγάλης εφημερίδας

Την αιτιατική την πέτυχε –«τη δράστιδα», έγραψε– αλλά στη γενική σημάδεψε τα πουλιά: «της δράστεως»! Εδώ που τα λέμε, μη ζητάμε πολλά: αυτή η αιμοβόρα η τρίτη κλήση, φτιάχτηκε από κάποιον βασανιστή για να ταλαιπωρεί τους δημοσιογράφους, αλλά όχι μόνο..
Και ηθοποιούς, και μαθητές, και φοιτητές –και γενικώς τους Έλληνες, ιδίως τους νεότερους.
Το τερατώδες λάθος επαναλήφθηκε δυο φορές στο ίδιο κείμενο για να μην έχουμε καμιά αμφιβολία..
ότι ήταν αποτέλεσμα άγνοιας και όχι τυπογραφικό.
Διαπράχθηκε από ιστοσελίδα μεγάλης εφημερίδας (και γι’ αυτό γίνεται ακόμα πιο τρομακτικό), η οποία πριν από περίπου δυο χρόνια είχε διαπράξει ένα άλλο φρικαλέο λάθος –και μάλιστα τότε σε τίτλο. Ο εκτελεσθείς, έγραφε, «είχε απηχθεί»! Εκείνο το λάθος διορθώθηκε, αλλά πέρασε καιρός. Τούτο παραμένει ακόμα (τουλάχιστον ως τη στιγμή που ανεβαίνει αυτό το θέμα στον Harddog) από το μεσημέρι της Πέμπτης. Και περιμένει ένα χέρι να απαλλάξει το Διαδίκτυο από την παρουσία του.
- από το Harddog

σημ. zoornalistas: Το πρωί της Παρασκευής ανέβηκε αλλη μία ανάρτηση, από την ιστοσελίδα της μεγαλης εφημερίδας, με το «δράστεως» και μάλιστα αυτη τη φορά να φιγουράρει και σε τίτλο.