ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 24 Μαΐου 2020

Πετρετζίκης και μάσκες εκτόξευσαν τις πωλήσεις

ΠΙΝΑΚΕΣ

Tελικά οι προσφορές στις κυριακάτικες εφημερίδες εξακολουθούν να φέρνουν φύλλα και αύξηση των πωλήσεων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η άνοδος των πωλήσεων κατά 44% της κυριακάτικης εφημερίδας Πρώτο Θέμα την Κυριακή 10 Μαΐου που είχε ως προσφορά, εκτός από μάσκες για τον κορωνοϊό, και..
ένα βιβλίο συνταγών του (δημοφιλούς) μάγειρα Ακη Πετρετζίκη.
Συγκεκριμένα την Κυριακή 10.5.2020 και σύμφωνα με τα στοιχεία του πρακτορειου διανομής Τύπου «Αργος», η εφημερίδα Πρώτο Θέμα πούλησε 61.230 φύλλα πανελλαδικά(ήταν sold out -δείτε ΕΔΩ), δηλαδή 18.790 περισσότερα σε σύγκριση με την περασμένη εβδομάδα που είχε πουλήσει 42.440.
Την συγκεκριμένη Κυριακή οι άλλες εφημερίδες έχασαν φύλλα που προφανώς τα πήρε το «Θέμα» καθως πλέον δεν υπάρχουν αναγνωστες που να αγοράζουν δύο και τρεις εφημερίδες όπως παλιά. Για παράδειγμα το «Βήμα» έχασε 6.630 φύλλα (-16%) και το «Εθνος» 2.380 φύλλα (-15%).
Δείτε τις κυκλοφορίες της Κυριακής 10.5.2020:
ΥΓ Οι πωλήσεις της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ της Κυριακής δεν δημοσιοποιούνται , η εφημερίδα όμως παραμένει στις πρωτες θέσεις καθώς η κυκλοφορία της κυμαίνεται στις 50 με 55 χιλιάδες φύλλα πανελλαδικά (κι εχει κι αυιή τις προσφορές της)

- διαβάστε: Η Καθημερινή, η «πλούσια»... και η ΕφΣυν της κυρίας Kατερίνας (του ισογείου)