ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

«Είναι δημοσιογράφος και ξέρει την δουλειά...»

Υπουργός Υγείας στον ανασχηματισμό (που, κατά τον πρωθυπουργό, "κάποια στιγμή θα γίνει") ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, που ανάμεσα στους λόγους, που αποχαιρέτησε την τακτική ενημέρωση για τον Covid-19, ηταν κι αυτός.
Ο νυν Β. Κικίλιας αντιδρά όπως καθαρά φάνηκε στην συνέντευξη που έδωσε στον Τάκη Χατζή..
("Eκτος Γραμμής" - ALPHA).
Eίπε, πως, το σωστό είναι, όταν ενας υπουργός που έχει πετύχει (όπως ας πούμε αυτός) να βλέπει στο τέλος το έργο του να ολοκληρώνεται.
Στην εκπομπή δεν έγινε αναφορά στον καθηγητή Τσιόδρα. Ειπωθηκε όμως, πως, είναι πιθανόν ο κ. Κικίλιας να μετακινηθεί σε κάποιο άλλο νευραλγικό πόστο. (Αμυνας, π.χ.).
Συμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο υπουργός Εργασίας, κ. Βρούτσης, φεύγει και στην θέση του πάει ο μέχρι σήμερα κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, που το δυνατό του σημείο δεν είναι η ενημέρωση, αλλά τα Οικονομικά.
Κυβερνητική εκπρόσωπος θα αναλάβει η μέχρι τώρα αναπληρώτρια, Αριστοτελία Πελώνη. "Είναι δημοσιογραφος και ξέρει την δουλειά", είπε ο Τάκης Χατζής.
Η Αριστοτελία, βάζει... τελεία, στον Πέτσα, όπως εδώ και πολύ καιρό έχει γραψει το nonews-news...
- πηγή: nonews-news